AleksM Odesláno Říjen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 Zdravím, vyskytl se mi takový problém .. hraju hru na D3D, ale nemůžu přehodit na OpenGL píše to: Video mode change failure The specified video mode is not supported. The game will now run in software mode. Za každou radu moc díky.. (dám Thx) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 J@rda62 Odesláno Říjen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 Nemáš náhodou Windows 7? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AleksM Odesláno Říjen 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 Ehm.. náhodou jo, takže problém "vyřešen" ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 J@rda62 Odesláno Říjen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 jj, problém je vyřešen. W7 totiž nemaj OpenGL. Ale já taky hraju na D3D a je to pohoda :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AleksM Odesláno Říjen 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 Když já mám takový pocit, že mi to při přepínání na OpenGL dělali i Windows XP, ale to je jedno, díky moc - LOCK ;] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
AleksM
Zdravím, vyskytl se mi takový problém .. hraju hru na D3D, ale nemůžu přehodit na OpenGL píše to:
Video mode change failure
The specified video mode is not supported.
The game will now run in software mode.
Za každou radu moc díky.. (dám Thx)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts