HAcko Odesláno Říjen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 zdravim MA3X je nejspíš pryč protože mi neodpovídá , ale k věci : PSP Fat FW 5.01 když se chci dostat do toho systemového menu tak se mi vypne a nejde zapnout rozsvítí se jenom kontrolka Power , jde zapnout až tak po 15 minutách Nevím jak mam vložit Hry (v Iso , Cso , Dax ....) pokud vytvořím v psp složku ISo jako to je u jiného PSP tak to nejde :roll: pls Help Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Leny Odesláno Říjen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 zdravim MA3X je nejspíš pryč protože mi neodpovídá , ale k věci :PSP Fat FW 5.01 když se chci dostat do toho systemového menu tak se mi vypne a nejde zapnout rozsvítí se jenom kontrolka Power , jde zapnout až tak po 15 minutách Nevím jak mam vložit Hry (v Iso , Cso , Dax ....) pokud vytvořím v psp složku ISo jako to je u jiného PSP tak to nejde :roll: pls Help systemove menu - myslis XMB? jak ctu tak mas FW 5.01 takze si PSP nejdriv musis nechat flashnout jinak ti to asi nepujde :roll: (ISO, CSO) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Raczek Odesláno Říjen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 no proč to asi nejde když nemáš CFW? toť otázka:D doporučuji buď udělat update na 5.03 a flashnout to pres recovery flasher nebo navštívit flashera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 HAcko Odesláno Říjen 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 mno tak to budu muset pokárat MA3Xe protože pravil ža je fleshnutý a že tam dou stahly hry v poho :D klidně se koukněte sem : http://console-forum.net/showthread.php?t=67714 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Raczek Odesláno Říjen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 no to já zase musim pokárat tebe. kdyby sis prvne precetl topic pro začátečníky nenechal by ses nachytat pac bys vedel ze CFW 5.01 neexistuje. aspon o nem teda nevim:D jinak pohledej tady na foru navod na hellcat recovery flasher a psp s flashni, nepotrebujes pandoru jen budes muset udelat update na 5.03 a rozbehat chikHEN 8) edit: koukni do settings/system settings/system information a opis sem řádek "system software" + ty číla za tim. jen pro jistoru :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Leny Odesláno Říjen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 no to já zase musim pokárat tebe. kdyby sis prvne precetl topic pro začátečníky nenechal by ses nachytat pac bys vedel ze CFW 5.01 neexistuje. aspon o nem teda nevim:D jinak pohledej tady na foru navod na hellcat recovery flasher a psp s flashni, nepotrebujes pandoru jen budes muset udelat update na 5.03 a rozbehat chikHEN 8)edit: koukni do settings/system settings/system information a opis sem řádek "system software" + ty číla za tim. jen pro jistoru :D Je to PSP FAT, takze staci pandora a MMS a bude mit klid s chickhenem :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DarkTemplar Odesláno Říjen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 Len tak pre istotu , máš naformátovanú pameťovku ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Leny Odesláno Říjen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 Len tak pre istotu , máš naformátovanú pameťovku ? To mu bez CFW nepomuze :dozey: EDIT: A i kdyby tak format vetsinou nepomaha :lol: (jen predvytvori slozky) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DarkTemplar Odesláno Říjen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 To mu bez CFW nepomuze :dozey:EDIT: A i kdyby tak format vetsinou nepomaha :lol: (jen predvytvori slozky) OMG , nepovedz :roll: Ale máš 100% istotu že nemá CFW ? ešte nenapísal na sto pro .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Raczek Odesláno Říjen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 Je to PSP FAT, takze staci pandora a MMS a bude mit klid s chickhenem :roll: to sice jo ale kdyz by to udelal pres recovery flasher ma to za pul hodiny flashnuty sam doma a nemusi shanet flashera a jezdit za nim nekam do pr.... a navic to ma minimalne o 300 levnejsi omg:? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Leny Odesláno Říjen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 OMG , nepovedz :roll:Ale máš 100% istotu že nemá CFW ? ešte nenapísal na sto pro .. PSP Fat FW 5.01 priste cti :dozey: 2Raczek: No vidis na recovery flashera sem uplne zapomnel :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Raczek Odesláno Říjen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 stává se :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frozt Odesláno Říjen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 At to udělá přes chickHEN to dokáže každý...:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 HAcko Odesláno Říjen 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 jej já sem už domluvenej s fleshrem Lenochodem :D ale kouknu na to chickHEN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Raczek Odesláno Říjen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2009 j esi mas 5.01 tak je blbost chodit za flasherem kdz si to muzes flashnout sam. nic na tom neni a mas to za pul hodiny hotovy a zadarmo:D tady sem ti sehnal linky na návody. nejdřiv updatni na 5.03 podle tohodle návodu http://console-forum.net/showthread.php?t=39138 pak rozbehej chickHEN podle tohodle návodu http://console-forum.net/showthread.php?t=55173 no a pak psp flashni podle tohodle návodu :) http://console-forum.net/showthread.php?t=55429 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 HAcko Odesláno Říjen 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2009 OK du na to :D pozor velká akce krycí méno : KAREL :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 HAcko Odesláno Říjen 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2009 hej tvle dal sem tam FW 5.03 a chtelo to restart a jen zelene svetílko a nic ... to mi dělalol i předtim /už to jede //už zase ne :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
HAcko
zdravim MA3X je nejspíš pryč protože mi neodpovídá , ale k věci :
PSP Fat FW 5.01
když se chci dostat do toho systemového menu tak se mi vypne a nejde zapnout rozsvítí se jenom kontrolka Power , jde zapnout až tak po 15 minutách
Nevím jak mam vložit Hry (v Iso , Cso , Dax ....) pokud vytvořím v psp složku ISo jako to je u jiného PSP tak to nejde :roll: pls Help
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
16 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts