Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Nejlepší notebook na alza.cz ?

espézetka

Recommended Posts

http://www.alza.cz/asus-n61vn-d139970.htm

vs. to msi...

+o dvě jádra víc na stejné frekvenci CPU

+výkonnější grafická karta, s 2x větší grafickou pamětí

+win 7 v ceně

+vyšší frekvence pamětí

+ 2x větší vyrovnávací paměť procesoru

- o palec menší lcd a stím spojené menší rozlišení...

Nevím no, jak chceš... Já myslím že jsem to vyjmenoval dobře :) . MSI se přehřívaj a celkově mají horší zpracování. Taky jsem koukal že za 25k se dá sehnat takový kousek...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Asus je ale značka, která nemá moc obdivovatelů a spokojených userů, stejně jako Acer

Tos nemyslel vážně že ne :bash:... Jen se podívej co Asus vše vyrábí a taky si za to nechá patřičně zaplatit... MSI je oproti asusu vietnamský homemade výrobek :cheesygrin:

Odkaz ke komentáři

Někdo nadává na Acery, někdo na Asus, někdo konkrétně na Pavilion řadu od HP a někdo nadává na všechno, protože závidí. Mám Pavilion také(dv6-1270), zatím bezproblémový notebook.

Osobně si myslím, že je jedno, jestli si koupíte HP, ASUS nebo třeba DELL, všechno to vyjíždí z továren v Číně.

Nezáleží na značce, záleží na daném kusu a na zpracování. Každá značka má nějaké kvalitativné LEPŠÍ a některé HORŠÍ kusy (řady).

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu