marti1 Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 13, 2010 měl bych dotaz, fungují vám na PS3 kvízy z webu www.mybuzzquiz.com ? někde jsem četl , že když tam není v nabídce čeština, že to pak ve hře nepůjde ? Díky. Citovat
bitskull Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 1, 2010 Koupí Buzz podpoř češtinu a vyhraj ceny Citovat
Arcon Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 9, 2010 Zdravim, nedal by nekdo kviz po netu? :) Kdyztak si me pridejte: ArconCZ Napiste a domluvime se..:cheesygrin: Citovat
mirod7174 Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 10, 2010 Zdravim, nedal by nekdo kviz po netu? :) Kdyztak si me pridejte: ArconCZNapiste a domluvime se..:cheesygrin: taky bych dal - mirod7174 :-) M. Citovat
Arcon Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 10, 2010 parada, pridal jsem si te, snad se najde jeste nekdo :) Citovat
aleek Odesláno Březen 11, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 11, 2010 aleek82 - pridejte si me taky. Vcera jsem to prinesl domu :-) Citovat
Bořek Odesláno Březen 11, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 11, 2010 fajn, taky bych si zahral nick: Marty_76 Citovat
boyjmn Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 28, 2010 Vyzyvam vsechny co tady napsali nicky dneska vecer na zapas :D Poslal jsem vam pozadavky an friends a co takhle ve 20:00 si dat scuka ? :) At poradne vyzkousime online mode ;) Citovat
Maximum79 Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 29, 2010 Tahle hra je (i díky kompletní český lokalizaci) naprosto pohlcující rodinná zábava. Prostě pecka s velkým "P" :) Pro ty,kteří mají rodinku nebo soutěžechtivý sourozence a kamarády to je jasná volba,protože zábavnější hru pro více hráčů na jednom gauči,kterou pochopí naprosto každý,budete hledat jen stěží.. O zábavě, respektive o rodinný zábavě, značka PlayStation a konzole všeobecně vždycky byly a věřím,že budou i do budoucna. Současný konzole jsou přístrojem pro všechny,od malých školou povinných capartů,přes teenagery a rodiče,až po prarodiče a od naprostých laiků,přes sváteční hráče az po ty nejostřílenější hardcore hráče bez předsudků ;) A právě hry jako BUZZ nebo SINGSTAR jsou jedny z těch her,který vytváří image konzole jakožto přístroje pro celou rodinu a měly by jsme být za tyhle výtvory sakra vděčný. Tohle jsou hry,který dělají konzole konzolema a odlišují je od platformy s označením PC,která je koncipovaná pro "osamělý" hraní :roll: Výbornou vědomostí hru BUZZ Světový kvíz doporučuju všem majitelům multimediální PlayStation 3,kteří si chtějí na chvilku odpočinout od pobíhání s M-16kou a od počítání skillů a hlavně těm,kteří se chtějí skvěle pobavit,něčemu se přiučit a nebojí se světu a rodině ukázat,ze jejich vědomosti nejsou az tak brilantní jak si léta mysleli :cheesygrin: Viděl jsem tady odkaz na soutěz pro majitele týhle povedený hry,tak přikládám ještě jeden odkaz,at je to kompletní ;) http://www.sony-playstation.cz:80/index.php/forum?func=view&catid=26&id=20097#20097 Citovat
boyjmn Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 29, 2010 Tos nemohl tu soutez poslat drive ? :) Tam uz je vse vylosovane :D Ja o ni nevedel :O Citovat
taurus Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 29, 2010 rohlik78.......mozme niekedy zahrat Citovat
Maximum79 Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 29, 2010 Tos nemohl tu soutez poslat drive ? :) Tam uz je vse vylosovane :D Ja o ni nevedel :O Tož mohl,ale já pro změnu nevěděl,že je na tomhle webu téma BUZZ :cheesygrin: Narazil jsem na něj až dneska.. Mimochodem,jednu z cen jsem vyhrál i já :wohow: Citovat
Janinka Odesláno Březen 30, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 30, 2010 Tos nemohl tu soutez poslat drive ? :) Tam uz je vse vylosovane :D Ja o ni nevedel :O Ještě není všechno rozebrané, zbylo tam pár triček a hlavní cena... :) Citovat
Maximum79 Odesláno Březen 30, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 30, 2010 Janinka napsal(a).. "Ještě není všechno rozebrané, zbylo tam pár triček a hlavní cena :) " Přesně tak,trička a Heavy Rain. A je to zadarmo,no neberte to :wohow: Citovat
Beran Odesláno Březen 30, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 30, 2010 takže mohu ještě něco vyhrát a nebo už je konec??? Citovat
boyjmn Odesláno Březen 30, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 30, 2010 Tož mohl,ale já pro změnu nevěděl,že je na tomhle webu téma BUZZ :cheesygrin: Narazil jsem na něj až dneska.. Mimochodem,jednu z cen jsem vyhrál i já :wohow: Nasrals me!! :D Pozde das vedet a jeste vyhrajes cenu a ja ne. Vyzyvam te na match , do roka a do dne...:D Nebo spise drive.Pridej si me do friends a posli zpravu kdy dame ;) Citovat
Maximum79 Odesláno Březen 30, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 30, 2010 Boyjmn napsal.. 1) "Nasrals mě!! :D " To jsem rád :cheesygrin: 2) "Vyzývám tě na match,přidej si mě do Friends a pošli zprávu kdy dame ;) " Ok,zvol zbraně a pořádně se vyspi. Přesný čas souboje se dozvíš během zítřejšího svítání :wohow: Beran napsal.. "Takže mohu ještě něco vyhrát a nebo už je konec???" Pokud se nepletu,tak proběhne ještě 11. kol a cen (3x PSP Triko GT5, 3x Triko Uncharted 2, 4x Triko Buzz 09 + finální Heavy Rain) je tím pádem pořád dostatek ;) Citovat
dj.ruda Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 6, 2010 Zdravím všechny.Také se rád připojím do nějaké online hry,tak si mě koukejte přidat do přátel :o) Citovat
TommyCZek Odesláno Duben 10, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 10, 2010 Zdravím, Buzze mám již taky nějaký ten pátek, takže kdo hraje, přidejte si mě do friends. :) Citovat
vlkovec Odesláno Duben 23, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 23, 2010 Zdravím, nevíte náhodou jestli jde koupit Buzz světový kvíz bez bzučáků. Koupil jsem totiž dneska Buzz Quiz TV aj z bzučákama za 299 Kč a mému nemilému překvapení je hra pouze v angličtině (krabice je česky popsaná a prodavači říkali, že by to mělo být v češtině), tudíž je mi k ničemu když chci hrát s dětma. Takže mám čtyři bzučáky a potřebuji hru :-). Citovat
Janinka Odesláno Duben 24, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 24, 2010 Někde jsem četla, že se to bez bzučáků dalo sehnat v JRC, ale to je tak dva měsíce zpátky... Citovat
vlkovec Odesláno Duben 24, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 24, 2010 Díky za tip. Hned jsem tam mrkl, ale nic nenašel. Napsal jsem jim mail, uvidíme jestli se ozvou. Citovat
vlkovec Odesláno Duben 24, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 24, 2010 Takže asi to vypadá bledě, tohle mi přišlo od podpory SONY SK: Dobry den, hru Buzz: Svetovy kviz v cestine lze zakoupit pouze s bzucaky. V pripade jakychkoliv otazek nas nevahejte kontaktovat prostrednictvim prislusnych kontaktnich adres, uvedenych na sk.playstation.com. Citovat
KapaCZ Odesláno Duben 24, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 24, 2010 Tak proč tu hru nejdeš vrátit. Ž je celá v cz oni ti to i řekli, ale není tomu tak. Nenech si srát na hlavu!! Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.