Benyy Odesláno Říjen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2009 Zdravim, chtel sem se zeptat jestli bych si mohl na svem PSP 3000(GEN-A Full) pustet videa z youtube primo z internetu.. ..jestli by to dovedl tenhle program : Ultimate PSPTube v2.0 Díky a vsem co poradi dam thanks! :D PS: uz sem to tu procital a myslim ze by mi Ultimate PSPTube v2.0 mohl pomoct :D ale nwm jestli funguje a na mim 3000... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DarkTemplar Odesláno Říjen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2009 Skús a uvidíš .. Mám slim , 5.50 gen b2 a funguje bez problémov .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Benyy Odesláno Říjen 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2009 Ok..ja jen abych si tam neco neposral.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Benyy
Zdravim,
chtel sem se zeptat jestli bych si mohl na svem PSP 3000(GEN-A Full) pustet videa z youtube primo z internetu..
..jestli by to dovedl tenhle program : Ultimate PSPTube v2.0
Díky a vsem co poradi dam thanks! :D
PS: uz sem to tu procital a myslim ze by mi Ultimate PSPTube v2.0 mohl pomoct :D ale nwm jestli funguje a na mim 3000...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts