Stig1468624073 Odesláno Říjen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2009 Ahoj,doted pouzivam EEE asus 1000H a nak mi posledni dobou chybi mechanika,rad bych vypaloval,nevite o necem co ma podobne parametry jako tenhle asus a ma mechaniku?diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Em3R Odesláno Říjen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2009 proč si nekoupíš palírnu externí ceny se pohybují okolo 1 tísíce a připojíš jednoduše přes USB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Stig1468624073 Odesláno Říjen 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2009 Tak jasne,ale chci byt mobilnejsi a mit ji interni :) navic casto beru vsude notas na kalby atd a vsichni somrujou ze chtej vypalit naky filmy hudbu a tak :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Říjen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2009 Myslím si že podobný notebook tomudle s mechanikou snad ani není, a řešil bych to taky tou Externí Mechanikou jak říká Em3r. Zkoušel sem googlovat, ale prostě nic,podobných ntb najdeš hodně ale bez mechaniky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 alesek__ Odesláno Říjen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2009 sony vaio ... ale je drazsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 manek100 Odesláno Říjen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2009 zkus se podívat na tenhle: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=69261 (uhlopricka 12,1") Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FreeMan Odesláno Říjen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2009 Ten dell je myslim dost těžkej oproti tomu EEE. Jinak nevim kolik to má stát jestli chceš něco v ceně toho EEE tak na to hned zapomeň, ale pokud ti nevadí dražší modely, tak osobně mam zkušenosti s Toshibou R500 nevim jestli se ještě dělá jinak Toshiba R600 to je podobný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Horvy Odesláno Listopad 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2009 umax :D nwm co to je za značku ale mám ho asi půl roku a jsem snim spokojenej :D koupil jsem ho za 500 :D má dvoujádro, 1 gb ramky a 120 gb hdd link tak změna už ho nemůžu najít :D ale najed sem www.umax.cz určo si vybereš .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Stig1468624073
Ahoj,doted pouzivam EEE asus 1000H a nak mi posledni dobou chybi mechanika,rad bych vypaloval,nevite o necem co ma podobne parametry jako tenhle asus a ma mechaniku?diky moc
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.