Methodman Odesláno Říjen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2009 Ahoj lidi chtel bych se zeptat dneska jsem si koupil novou TV LCD LG 47LH5000 a uz sem se tesil az zapnu XKA a zaparim na trocha vetsi telce..............ale nastal problem kdyz to zapnu tak ty barvy jsou takovy vic do cerna a vubec takovy moc ostry. Zkousel sem vsechny 4 HDMI porty a porad stejny.Ale na stare TV take LCD jsem to tam pripojil do HDMI2 a vse krasne nastaveny barvy a tak nic sem s tim nedelal a jede hezky tak proc na nove TV je takovej tmavej obraz nevite nekdo co stim ? DIKEC :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Říjen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2009 Třeba si pohrát s nastavením LCD?:D nastav si jas na víc procent Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Methodman Odesláno Říjen 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2009 to nejde proste porad je to hnus a ty hrany tech postav jsou takovy ctvereckovy a je to takovy neostry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Říjen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2009 Barvy si změn ze studených na teplé, nebo nromální,... apod. Ono že je to černé, tak to má být, pochybuju že tvoje předelšá tv měla kontrs. 80000:1 narozdíl od té nové(čím černější černá, tím líp). U některých her si můžeš nastavit bridghest(COD4...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Methodman Odesláno Říjen 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2009 Aha tak to zkusim ale takze to uz nebude jo jako na stare tv pekne vse vyhlazeny a tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muthor Odesláno Říjen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2009 Ty čtverečky mám taky, dělá mi to když pustím nějakou hru která podporuje jen 720p na monitoru který mám 1080p... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.