xxterorxx Odesláno Říjen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2009 Takže mam flash 1.51 a mechaniku lite-on.No a vypalil jsem si tekkena 6 s ochranou WAVE4 no a co jse nestalo prostě WAVE4 na 1.51 nespustim.Kdyby někdo spustil tekkena 6 na lite-on s 1.51 iXtreme tak at napiše do threadu?:!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ALEX2121 Odesláno Říjen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2009 stacilo kdyby sis projel trosku forum a zjistil bys ze fw 1.51 pro wawe 4 hry funguje jen s mechanikou Hitachi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Říjen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2009 v tom případě nejspíš nemáš 1.51 ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nestvurka Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 Hitachi???? To je zajimavy ja mam 1.51 lite-on a novy Gta s wave 4 jsem spustil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xxterorxx Odesláno Říjen 31, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 fakt bez patche normalně vypalil a jede?:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DarkTemplar Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 Hitachi???? To je zajimavy ja mam 1.51 lite-on a novy Gta s wave 4 jsem spustil. Ale veď si to musel patchnúť .. fakt bez patche normalně vypalil a jede?:? Musel to pachnúť .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ^ToMmY^ Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 Mě se stalo že jsem stahnul už patchnutý gta takže no problem. Je třeba všecky patchovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nestvurka Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 Samozřejme ,že jsem to patchnul programem: Patch 3rd wave. To samy s hrou Call of Duty: Modern Warfare 2. Musiš mit stahlej nejnovější Dashboard.Je čas udelat pa pa :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xxterorxx Odesláno Říjen 31, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 a co tenhle problem vite si stimhle rady?viz.http://console-forum.net/showthread.php?t=71564 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kejml33 Odesláno Listopad 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2009 jojo stači pathnout aa jde to i na lite-on Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xxterorxx
Takže mam flash 1.51 a mechaniku lite-on.No a vypalil jsem si tekkena 6 s ochranou WAVE4 no a co jse nestalo prostě WAVE4 na 1.51 nespustim.Kdyby někdo spustil tekkena 6 na lite-on s 1.51 iXtreme tak at napiše do threadu?:!:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.