M0tion Odesláno Říjen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2009 Dobrej večer, mam tu takovou banalni chybu s otcem jsme se rozhodli že si zapaříme Cs 1.6 po lanu prot jsem stahnu cs 1.6 stahnul jsem patch v23 a založil server ale při připojení na server jak u otce na ntb tak i na mim ntb to napiše tuhle chybu Vsem co mi nejak poradi i když špatně dám THX tomu kdo tento případ vyřeší dám 300 credits! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Terminator1468623725 Odesláno Říjen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2009 jediny co me napada tak bud je mas spatně naistalovany cs nebo ze na kazdym ps je odlisne csko...skus to preinstalovat na obou pc od kud si stahoval ? ze slunecnice.cz? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
En3mY Odesláno Říjen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2009 asi instalujes rozdilny verze cska - pise to ze : " byl jste odpojen od serveru . duvod : spatny soubor . server se snazi o konzistenci spriteu / top3.spr " neco v tom stylu , proste mas budto pokazenej a nebo jinej nakej debilni sprite obrazek na jednom z compu , zkus nainstalovat totalne totozny verze cska :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Terminator1468623725 Odesláno Říjen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2009 mělo by to jít i na neopatchovanym csku takze nejdriv nic napatchuj a zkus to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M0tion Odesláno Říjen 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2009 Cely CS sem instaloval na obou NTB ze stejnejch souboru :cry: takze nwm tim to asi nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Říjen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2009 1 . Naistaluj na oba NTB nejnovější patche ;) 2 . Instaloval si CS do složky předepsané, a nebo si upravoval složku ? 3 . Zkus stahnout úplně jiný cs 4 . Konec :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J@rda62 Odesláno Říjen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2009 No asi to bude stejný jako když se hraje přes hamachi. Když si nainstaluješ CSko tak ho nijak nepatchuj a musí ti to jít. Mě to aspoň pomohlo ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Terminator1468623725 Odesláno Říjen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2009 A mas alespon nastavenej dobre router?? nebo to hrajes prez wifi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M0tion Odesláno Listopad 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2009 Diky moc Cartmanovi za pomoc při vyřešení problemu pomohl mi na ICQ takze credits patri jemu ;) PLS LOCK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.