Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Ulozena data na HDD

Domi_CZ

Otázka

12 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Zdravím

Chtěl bych se zeptat:

Mám PS3 80GB a když jsem se koukal na využití místa na HDD, tak mi to ukazuje free 60GB. Jenomže jsem si uložil asi čtyři hry, kde ukládací pozice má cca 1000Kb a když jsem si chtěl zahrát hru, kde ukládací pozice má asi 1200Kb, tak mi to napsalo, že na disku není místo. Chtěl jsem se zeptat, jak nastavit místo na disku tak, aby se tam vešlo víc než nějakých cca 7000Kb.

A ještě by mě zajímalo, jak se dostanu na HDD, hledal jsem v menu nějaký odkaz na HDD, abych se podíval co všechno na něm je a nikde jsem nic nenašel.

Díky za pomoc

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0
Zdravím

Chtěl bych se zeptat:

Mám PS3 80GB a když jsem se koukal na využití místa na HDD, tak mi to ukazuje free 60GB. Jenomže jsem si uložil asi čtyři hry, kde ukládací pozice má cca 1000Kb a když jsem si chtěl zahrát hru, kde ukládací pozice má asi 1200Kb, tak mi to napsalo, že na disku není místo. Chtěl jsem se zeptat, jak nastavit místo na disku tak, aby se tam vešlo víc než nějakých cca 7000Kb.

A ještě by mě zajímalo, jak se dostanu na HDD, hledal jsem v menu nějaký odkaz na HDD, abych se podíval co všechno na něm je a nikde jsem nic nenašel.

Díky za pomoc

:? Co a u jake hry to ukladas? S timhle jsem se nikdy nesetkal. Pokazde se mi vse ulozilo bez problemu. Opravdu tam mas volnych 60GB? Osobne bych to hadal na nejaky HW problem. Jinak neco jako pruzkumnik tam neni. Zkus jeste mozna vymenit disk, pokud mas nejaky jiny.

Odkaz ke komentáři

• 0

a samozrejme i zde plati pravidlo ze 80GB neni 80GB, po prepoctu na jednicky a nuly to vychazi na nejakych 74GB cisteho mista... atp... + samozrejme nejaky misto system, a podobny hovadinky... divim se, ze vubec sony prodavalo 40GB verzy, ja mam PS3 neco pres mesic a mam obsazeno 70GB dat :D

Odkaz ke komentáři

• 0

Přesně jak bylo napsáno... uvedený počet není reálný, kvůli přepočtu a psát na HDD místo 320GB 287,784647576GB je trochu nesmyls, proto udávají jiné hodnoty + na HDD jsou uložená ještě nějaká data nutná pro chod. Jinak FW na HDD není... to je na vnitřní paměti PS3...

Odkaz ke komentáři

• 0
:? Co a u jake hry to ukladas? S timhle jsem se nikdy nesetkal. Pokazde se mi vse ulozilo bez problemu. Opravdu tam mas volnych 60GB? Osobne bych to hadal na nejaky HW problem. Jinak neco jako pruzkumnik tam neni. Zkus jeste mozna vymenit disk, pokud mas nejaky jiny.

No a teď jiný problém... když PS3 propojím přes domácí kino, tak mi strašně hučej repráky. Hučí to tak, že se to nedá poslouchat... když to dám 5.1, tak je to děs běs. Když to dám jenom stereo se subwoferem, tak to hučí vo něco míň, ale hučí. Hučí to i když u PS3 vzadu vypnu ten zdroj. Aby to přestalo, tak to musim celý vytáhnout ze zásuvky... Bude tam něco špatně. Prosím poraďte... moc díky. Navíc mi to občas hlásí "nepodporovaný formát videa" a pak ho musím celý zrestartovat. Je to celý nějaký divný... asi ho vydražim jako raritní kousek...8)

Odkaz ke komentáři

• 0
Podle mého máš ve zdrojové části domácího kina odpálené kondenzátory.

ee... čéče... asi bude problém v PS3, protože jsem koupil novej recievr a můžu to dát jako cd přehrávač, vhs, dvd... prostě cokoli a hučí to pořád... dívko, set top box a a ni nic jinýho tohle nedělá... prostě asi mám smůlu a dostal se mi do ruky shit... ale jako obraz parádní všechno ok... jenom blbne prostě zvuk... tam bude něco špatně...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu