R.O.B.I.N007 Odesláno Listopad 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2009 Čus mám takovéj problém mám Xbox elite + a k tomu jeden ovladač..kámoš má arcade bez flashe ale nevim jesi to s tim nak souvisi ale jde o to ze jsme si chteli zahrat u me nakou gamesku ale zjistili jsme ze jeho joystick vuberr nereaguje na moji konzoli..proste se nam nepodarilo tu moji konzolisparovats tim joypadem..nevi nekdo jak na to?:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ecko Odesláno Listopad 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2009 Mělo by se dýl podržet to kolečko na ovladači... Nebo se koukni tady na foru, jestli to nenajdeš tak nějaký video na youtube!... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
En3mY Odesláno Listopad 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2009 zapni xbox , nejdriv zapni tvuj ovladac , pak ten jeho a zmackni na nem takovy ty sipky a to samy udelej na xku ( ledky na ovladaci i na xku by se meli tocit a pak az se spojej tak blikat ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Listopad 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2009 Precitaj si o tom v navode (manualy) ku konzole, ktory mate doma! Konzola, aj ovladac maju na to tlacidla so symbolom " ))) ". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.