petr-dj Odesláno Listopad 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2009 mam mechaniku hitashi ale mam problem mam flas 1.6 ale stava se mi ze mi nekdy nechce nacis dvd treba az na 8 pokus . je to problem v laseru nebo v tom ze hry palim 10 rychlosti ale nekdy i 4 ale stejne mam problem s nacitanim. dik za odpoved:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PC-maniak Odesláno Listopad 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2009 co DVD filmy ? bezi (originaly abys mel jistotu ze to palenim neni) jestli nejdou ani ty filmy tak odchazi laser nebo je jen zaprasenej ak by ti nezbylo nic jinyho nez koupit jinou mechaniku doporucuju liteon ty sou co ja vim nejlepsi i benq neni k zahozeni dej vedet jak si dopad stema filmama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 petr-dj Odesláno Listopad 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2009 co DVD filmy ? bezi (originaly abys mel jistotu ze to palenim neni) jestli nejdou ani ty filmy tak odchazi laser nebo je jen zaprasenej ak by ti nezbylo nic jinyho nez koupit jinou mechaniku doporucuju liteon ty sou co ja vim nejlepsi i benq neni k zahozeni dej vedet jak si dopad stema filmama dik za radu zitra to hned skusim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 petr-dj Odesláno Listopad 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2009 dik za radu zitra to hned skusim tak sem to vyzkousel a uz funguje dal sem ta cistici cd byl zaprasenej laser Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 suchac500 Odesláno Listopad 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2009 bacha na ty cistici cd... obcas sou tak tvrdy ze urvou laser.. takze jejich pouzivani bych volil jen jako opravdu nouzovou situaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 snoopyk Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 1.6 v Hitachi ?? co vim tak pro hitachi je 1.5.1 takze tam nemas 1.6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
petr-dj
mam mechaniku hitashi ale mam problem mam flas 1.6 ale stava se mi ze mi nekdy nechce nacis dvd treba az na 8 pokus . je to problem v laseru nebo v tom ze hry palim 10 rychlosti ale nekdy i 4 ale stejne mam problem s nacitanim. dik za odpoved:roll:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.