L053r Odesláno Listopad 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2009 Zdravim, dostal jsem od známého tenhle přístroj Philips DSX 6010 a on má v sobě ochranu že čte jenom UPC karty a četl jsem že se to dá flashnout aby to četlo všechny karty třeba od CSLink apod...nevíte o někom kdo to dělá? sám se dotoho radši s mojí šikovností nechci pouštět Předem dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamster Odesláno Listopad 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2009 nvm kdo to dělá ale vim že to dělal můj otec...řeknu to takhle když na to přišel on tak ty taky...:)jinak to jde flashnout tim způsobem že nemusíš mít ani kartu nic prostě flashneš najdeš družici přes kterou ti pujdou všechny kanály Free...např:HBO,MTV,Cinemax,Film plus atd...až příjde otec pošlu ti forum kde jsou vsehcny možne rady atd...je to jednoduché... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
L053r Odesláno Listopad 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2009 OK díky snad to zvládnu :D a na tom forum je návod i na ten flash jak si popisoval že jen vybereš družici a jedeš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Listopad 2, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2009 Nad timto jsem taky kdysi laboroval . Bohuzel jde hacknout jen digitv , satelit je treba mit nasmerovany na tu danou druzici , uz ted nevim presne jak se jmenovala :D dobre je na tohle http://www.ab-forum.info/ Osobne mam satelit kde prijimam signal ze dvou druzic Astra 19 a 23 . Tam to neni mozny , musel bych dokoupit dalsi prijimac a motor na otaceni a nebo jeste jakoucsi kravinu abych tammohl dat vice prijimacu :D Navic bydlim v miste kde mam dost blbej signal , tak jsem se na to prozatim vykaslal . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Em3R Odesláno Listopad 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2009 jasně ted se dá z českých p1ratsky chytat jen na digi a to na družici Thor resp. Intelsat je to to samé.. u toho Philipsu je to celkem složité ja bych se na to vykašlal a podíval bych se po přijmači showbox,openbox či dalších kterým funguje podpora která dělá firmware s AU (automatická aktualizace klíču) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.