Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim, dostal jsem od známého tenhle přístroj Philips DSX 6010 a on má v sobě ochranu že čte jenom UPC karty a četl jsem že se to dá flashnout aby to četlo všechny karty třeba od CSLink apod...nevíte o někom kdo to dělá? sám se dotoho radši s mojí šikovností nechci pouštět

Předem dík.

Odesláno

nvm kdo to dělá ale vim že to dělal můj otec...řeknu to takhle když na to přišel on tak ty taky...:)jinak to jde flashnout tim způsobem že nemusíš mít ani kartu nic prostě flashneš najdeš družici přes kterou ti pujdou všechny kanály Free...např:HBO,MTV,Cinemax,Film plus atd...až příjde otec pošlu ti forum kde jsou vsehcny možne rady atd...je to jednoduché...

• Moderators
Odesláno

Nad timto jsem taky kdysi laboroval .

Bohuzel jde hacknout jen digitv , satelit je treba mit nasmerovany na tu danou druzici , uz ted nevim presne jak se jmenovala :D

dobre je na tohle http://www.ab-forum.info/

Osobne mam satelit kde prijimam signal ze dvou druzic Astra 19 a 23 .

Tam to neni mozny , musel bych dokoupit dalsi prijimac a motor na otaceni a nebo jeste jakoucsi kravinu abych tammohl dat vice prijimacu :D

Navic bydlim v miste kde mam dost blbej signal , tak jsem se na to prozatim vykaslal .

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu