Guest LaYer Odesláno Listopad 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2009 ISO-CSO Compressor 1) stáhneme compressor http://www.megaupload.com/?d=O4G0TN9E 2) spustíme 3)otevřeme si ISO které chceme převést 4)Pod tím vybereme kam chceme uložit... klikneme na GO... 5) hotovo :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Listopad 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2009 je lepší tenhle program nebo PSP ISO Compresser?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Listopad 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2009 je lepší tenhle program nebo PSP ISO Compresser?? Je to všechno skoro stejný :roll: já zase používám CSOnDAX //EDIT: Já myslel jako rychlost apod. :D rozvržení může vyhovovat každýmu jinak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Listopad 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2009 je lepší tenhle program nebo PSP ISO Compresser?? já bych řek že tenhle ... hlavně u tohohle je to podle mě přehlednější ... ale každej má jinej názor :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.