Palcak_cz Odesláno Listopad 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2009 Vypalil sem si activate.iso a když ho dám do konzole tak se mi napíše "že dvd musím strčit do xboxu" a pak vymenim za dvd s hrou a naskočí mi obrázek xbox 360 v LQ a nic se nědeje.. Nevíte co stym, nebo nějakej návod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DarkTemplar Odesláno Listopad 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2009 Napálil si to na DL na jednu vrstvu ? Skús tam dať activate.iso 2x .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Palcak_cz Odesláno Listopad 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2009 Napálil si to na DL na jednu vrstvu ?Skús tam dať activate.iso 2x .. No, první vrstva... když sem to vypaloval v imgburnu tak 2x Ano.... Nepochopil sem ale jak se activate.iso spuští.... to tam jen dám... naskočí mi Play DVD... pak eject a dat tam dvd s hrou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Listopad 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2009 zkus to vypálit v clone cd ... mělo by to už jet EDIT: jinak vložíš tam activate disk ... dáš play ... naskočí to video ... necháš to asi 10s vyndáš a dáš tam hru a mělo by to jet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Palcak_cz Odesláno Listopad 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2009 zkus to vypálit v clone cd ... mělo by to už jetEDIT: jinak vložíš tam activate disk ... dáš play ... naskočí to video ... necháš to asi 10s vyndáš a dáš tam hru a mělo by to jet "Video" myslíš jako takova ta animace že maš vložit disk do xbox konzole? To play this disc, put it in an xbox360 console Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Listopad 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2009 "Video" myslíš jako takova ta animace že maš vložit disk do xbox konzole?To play this disc, put it in an xbox360 console jojo přesně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Palcak_cz Odesláno Listopad 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2009 jojo přesně Tak to mi to děla ale hra se mi nanačte Tady je screen toho dvd z ABX (už vypalenyho DVD) http://leteckaposta.cz/289832425 Je možný je by byla krpa v tom že sem tam nacpal stealth (koukal sem na youtube na videotutorialy a v jednou říkají že hra musí byt unstealth - to sem pochopil jako že ju nesmím projet přes ABX) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kirko74 Odesláno Listopad 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2009 Ja mam rovnaky problem s Tekkenom Vypalil som to cez clone cd a nic :cry: Myslim activate.iso Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DarkTemplar Odesláno Listopad 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2009 Tak to mi to děla ale hra se mi nanačteTady je screen toho dvd z ABX (už vypalenyho DVD) http://leteckaposta.cz/289832425 Je možný je by byla krpa v tom že sem tam nacpal stealth (koukal sem na youtube na videotutorialy a v jednou říkají že hra musí byt unstealth - to sem pochopil jako že ju nesmím projet přes ABX) Tak keď prejdeš MW2 v ABGX360 , tak ti to tam stealth nedá .. a môže to byť tým že si tma dal ten stealth .. Ja mam rovnaky problem s TekkenomVypalil som to cez clone cd a nic :cry: Myslim activate.iso Neviem čo ti tam nejde .. Nestiahol si to patchnuté ? alebo nepatchol si si to ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kirko74 Odesláno Listopad 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2009 neviem ci je to patchnute a nic som stim nerobil Tekenna som stahol z http://console-forum.net/showthread.php?t=43672 od P.A.C.A Proste dam to dvd s Activate.iso, zapnem, pockam 10 sekund, potom dam dvd s hrou a nic. :blink1: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BigDadyKane Odesláno Listopad 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2009 Můžete prosím někdo napsat návod jak to activate.iso vypálit. Nikde to nemůžu najít. Děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Listopad 3, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2009 Navody jsou tu na foru aspon 3 , staci hledat lock... napr : http://console-forum.net/showthread.php?t=51466 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Palcak_cz
Vypalil sem si activate.iso a když ho dám do konzole tak se mi napíše "že dvd musím strčit do xboxu" a pak vymenim za dvd s hrou a naskočí mi obrázek xbox 360 v LQ a nic se nědeje.. Nevíte co stym, nebo nějakej návod
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts