H0W3N Odesláno Listopad 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2009 myslím, že tu tento thread ještě není, tak ho založím ted... nenašel by se tu někdo, kdo by chtěl pomoci s trofejí T-Mobile myFaves ? už je nás 5 a chybí nám poslední do party, podmínkami je vlastnit hru MC: LA (nečekaně) a mít ve friendlistu max 50 přátel, v případě překročení tohoto limitu by nebylo možné zaslat pozvánku pravděpodobně bychom to uskutečnili nyní o víkendu napište sem nebo ještě lépe PM THX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny1998CZ Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 též bych potřeboval pomoc... nabídl by se ještě někdo (sorry za obnovení topicu po víc jak roce ;) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Prosinec 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 tak to přeju hodně štěstí, tuhle hru už ted skoro nikdo nemá (ani já ne) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Já hru mám, takže bych do toho šel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny1998CZ Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 Já hru mám, takže bych do toho šel. To jsem rád, ale dva si nevystačíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Prosinec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 To ne no, třeba se ještě někdo najde, ale moc šancí tomu nedávám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maquis Odesláno Prosinec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 Taky bych do toho šel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny1998CZ Odesláno Prosinec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 Super! O člověka víc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MOJE Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 zůčastnil bych se taky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maquis Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 Super. Pokud to dobře počítám tak nám chybí ještě dva lidé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny1998CZ Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 Počítáš správně. ;) Ještě dva lidi a pak už se jen domluvit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny1998CZ Odesláno Leden 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2011 Najde se ještě někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SuD ml Odesláno Leden 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2011 A oč jako jde?Hru mám takže by nebyl problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny1998CZ Odesláno Leden 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2011 Jde o jednu z trofejí v téhle hře. Trofej spočívá v tom, že musíš jít do online hry s 5 svými přáteli.. (aspoň podle videí na YT myslím, že to tak je :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SuD ml Odesláno Leden 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2011 Ok.Nick mám sudml tak si mě přidejte,helfnu vám s tím:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny1998CZ Odesláno Leden 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2011 Můj nick je danny_9811 zítra si tě přidám.. Sriga už mám, tak ještě poprosím ostatní, pokud by měli zájem, ať sem napíšou svůj PSN nick.. díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SuD ml Odesláno Leden 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2011 jj mám tě:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny1998CZ Odesláno Leden 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2011 Super.:-) Ale potřebujeme ještě jednoho hráče.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny1998CZ Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Už opravdu nikdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 Hru si mozna stahnu a pomuzu vam ale zajima me jestli to nekdo vubec hraje online Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny1998CZ Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 Teď se tu přihlásili čtyři lidi, že do toho jdou. Plus já, což je pět, takže pět lidín to online hrát bude. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Červenec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2011 Má ještě někdo tuto hru? Potřeboval bych stále pomoc s trofejí T-Mobile myFaves. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny1998CZ Odesláno Srpen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2011 Má ještě někdo tuto hru? Potřeboval bych stále pomoc s trofejí T-Mobile myFaves. Srigu, asi už jsme sami.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Srpen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2011 Vypadá to tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Holmmi Odesláno Srpen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2011 Ja se klidne pridam:)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.