johny911 Odesláno Listopad 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2009 Zdravim mam takovej problem s flashem koupil jsem si v obchode xbox 360 Premium uz se zabudovannym flashem a nevim jak se da zjistit jaky mam falsh. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 david309 Odesláno Listopad 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2009 zeptej se v obchode Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Schiz Odesláno Listopad 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2009 vypal hru a jestly ti pojede tak falsh mas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DarkTemplar Odesláno Listopad 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2009 Zdravim mam takovej problem s flashem koupil jsem si v obchode xbox 360 Premium uz se zabudovannym flashem a nevim jak se da zjistit jaky mam falsh. Načo kupuješ xko s neznámym fw :dozey: Zistíš to pripojením mechaniky do PC .. Alebo sa opytáj v obchode .. vypal hru a jestly ti pojede tak falsh mas On chce vedieť aký má flash .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 johny911 Odesláno Listopad 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2009 ale ja vim ze tam mam flash ale jak zjistim jaky druh mam protoze jsem zrovna zjistil ze je asi vice druhu a nevim prave jestli zjistim jaky mam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kejml33 Odesláno Listopad 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2009 nebo to zjistis tak ze si stahnes hru s wawe 4 patchnes to wawe 3 a pokud ti pofrčí tak bys mel mit 1.51 fw a pokud ne tak mas 1.6 fw i kdyz ale co sem tady četl tak nekdo tady psal ze patchnuta hra wawe4 wawem3 jde i na 1:6 fw ale nekdo zas pise že při 1.6 fw na wawe 4 potřebujes aktivacni cd iso tak doufam ze si me pochopil jak to myslim Nejni to sice levny spusob zjistení pri cenach dvd+dl ale jinej neznam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DarkTemplar Odesláno Listopad 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2009 nebo to zjistis tak ze si stahnes hru s wawe 4 patchnes to wawe 3 a pokud ti pofrčí tak bys mel mit 1.51 fw a pokud ne tak mas 1.6 fw i kdyz ale co sem tady četl tak nekdo tady psal ze patchnuta hra wawe4 wawem3 jde i na 1:6 fw ale nekdo zas pise že při 1.6 fw na wawe 4 potřebujes aktivacni cd iso tak doufam ze si me pochopil jak to myslim Nejni to sice levny spusob zjistení pri cenach dvd+dl ale jinej neznam Totálna blbosť :lol::dozey: patchnutá wave 4 on wave 3 ide jak na 1.51 , tak 1.6 .. Najlepší spôsob je asi , že sa opýtaš , alebo že si stiahneš wave 4 hru .. potom napáliš activate.iso .. keď ti to pôjde , máš 1.6 .. keď nie , tak 1.51 .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kings Odesláno Listopad 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2009 Pravděpobně máš ale 1.6. Kde si to kupoval? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lukan Odesláno Listopad 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2009 Nejlepsi bude kdyz stahnes hru s wawe3,pokud ti pojede mas fw 1.51 nebo 1.6 Pokud nepojede budes mit 1.4 nebo 1.5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kejml33 Odesláno Listopad 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2009 Totálna blbosť :lol::dozey:patchnutá wave 4 on wave 3 ide jak na 1.51 , tak 1.6 .. Najlepší spôsob je asi , že sa opýtaš , alebo že si stiahneš wave 4 hru .. potom napáliš activate.iso .. keď ti to pôjde , máš 1.6 .. keď nie , tak 1.51 .. no ale ve vysledku to vyjde nastejno tak či tak ho to bude stat jedno dvd a pak mi prijde zbytečny zjistovat jesli ma 1.51 nebo 1.6 kdyz s pathem mu to pujde na obou fw a v připade ze mu pak u nepujdou za nejakou dobu zas ty nejnovejsi hry nabo az bude zas nejakej novej wawe ak si to necha fleschnout a pak uz bude vedet ze ma ten nejnovejsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 johny911 Odesláno Listopad 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2009 no tak xko jsem kupoval v hrejte.cz ted uz se tam neprodava skusim jim napsat nebo se tam stavit a vsem diky za rady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
johny911
Zdravim mam takovej problem s flashem koupil jsem si v obchode xbox 360 Premium uz se zabudovannym flashem a nevim jak se da zjistit jaky mam falsh.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts