Wojtuss Odesláno Listopad 2, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 2, 2009 cau nekde jsem cetl, ze je gta 4 narocny na grafiku tak se chci zeptat jestli je to pravda. dal jsem si xko jakstaks do kupy po rrod, vsechny hry mi jely v poho ale kdyz jsem dal gtacko tak sel vetrak do otacek a po 5 min rrod. tak se ptam jestli to de do kytek tim ze je to po rrod nebo je to tim ze je gtacko narocny. Citovat
0 Smaky Odesláno Listopad 2, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 2, 2009 Zkus přemejšlet.Většina lidí hraje GTA 4 na xku,a rrod nemá...čim to bude?Hrou?Těžko,zahoď to a kup si PS3 nebo novej xbox :) A pravda,GTA asi nebude zrovna málo náročný,ale snad by to to Xko mělo vydržet ne?! Citovat
0 suchac500 Odesláno Listopad 2, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 2, 2009 xbox to vydrzi... ale prvni verze (core) s tim prej meli obcas problem ;) Citovat
0 Wojtuss Odesláno Listopad 3, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 3, 2009 Zkus přemejšlet.Většina lidí hraje GTA 4 na xku,a rrod nemá...čim to bude?Hrou?Těžko,zahoď to a kup si PS3 nebo novej xbox :)A pravda,GTA asi nebude zrovna málo náročný,ale snad by to to Xko mělo vydržet ne?! mno o ps3 premeslim jen musim najit sponzora:D (urcite do ni pudu az bude vydanej heavy rain), ale pry u toho zloby mechanika tak nvm, ale bude urcite min poruchovej nez xbox(50% poruchovost je docela maso) Citovat
0 ALEX2121 Odesláno Listopad 3, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 3, 2009 mno o ps3 premeslim jen musim najit sponzora:D (urcite do ni pudu az bude vydanej heavy rain), ale pry u toho zloby mechanika tak nvm, ale bude urcite min poruchovej nez xbox(50% poruchovost je docela maso) zadna 50% poruchovost neni, to bylo jen na uplnem pocatku xboxu 360, tedka budou mit vsechny konzole podobnou poruchovost Citovat
0 Wojtuss Odesláno Listopad 3, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 3, 2009 jj sry mam spatny info, ale myslim ze xka v poruchovosti docela vedou. Citovat
0 3FF3CT Odesláno Listopad 3, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 3, 2009 tak ja teda nevim mam stare xko (core) edici pro a v pohode, je to snad xko z 2006 jeste...:bash: a parim na tom vse nekdy i 4 hodky denne a v klidku Citovat
0 Wojtuss Odesláno Listopad 3, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 3, 2009 tak ja teda nevim mam stare xko (core) edici pro a v pohode, je to snad xko z 2006 jeste...:bash: a parim na tom vse nekdy i 4 hodky denne a v klidku no ono je to asi kus od kusu koupil jem si ho pred rokem (skoro presne:D) a dostal jsem rrod , pak jsem ale zjistil ze je taky z roku 2006. Citovat
Otázka
Wojtuss
cau
nekde jsem cetl, ze je gta 4 narocny na grafiku tak se chci zeptat jestli je to pravda.
dal jsem si xko jakstaks do kupy po rrod, vsechny hry mi jely v poho ale kdyz jsem dal gtacko tak sel vetrak do otacek a po 5 min rrod.
tak se ptam jestli to de do kytek tim ze je to po rrod nebo je to tim ze je gtacko narocny.
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.