pigi96 Odesláno Listopad 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2009 caw lidi shanim program na zrychleni vetraku na grafice diky....... ale speedfan nechci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 suchac500 Odesláno Listopad 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2009 zdravim ja pouzival riva tuner ... po uprave registru jsem si mohl sahat na vetrak jak se mi zlibilo... (ten registr najdes skoro vsude jak upravit > google...) popr. ofiko CCC ? si zkousel jestli nemas moznost ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pigi96 Odesláno Listopad 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2009 zdravim ja pouzival riva tuner ...po uprave registru jsem si mohl sahat na vetrak jak se mi zlibilo... (ten registr najdes skoro vsude jak upravit > google...) popr. ofiko CCC ? si zkousel jestli nemas moznost ? ten riva zkusim CCC mam ale tam rychlost vetraku nezmenim :( edit: ten riva je jen na NVIDIA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 suchac500 Odesláno Listopad 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2009 neni jen na nvidie.. je hlavne pro nvidie.. funguje i na atinach ;) tenkrat sem si s tim krosil vetracek na 3870 ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pigi96 Odesláno Listopad 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2009 tak jsem nastavil speed fanu na procesoru pomoci toho riva tuneru na 85% a furt se toci stejne i po restartu systemu vse jsem nastavil at se pri spusteni systemu pusti ale nic :( furt se toci stejne i pri hrani her :( jak to vyresit? EDIT: nastaveni programu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Oxi Odesláno Listopad 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2009 Čauky zkus Evga Precision melo by to být aji na atiny a dá se tam zaškrtnout aby se to spustilo automaticky po zapnuti PC + se tam daj nastavit profily když děláš třeba ve 2D a nebo 3D :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pigi96 Odesláno Listopad 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2009 Čauky zkus Evga Precision melo by to být aji na atiny a dá se tam zaškrtnout aby se to spustilo automaticky po zapnuti PC + se tam daj nastavit profily když děláš třeba ve 2D a nebo 3D :) tenhle program mi radil kamos a bohuzel je jen pro NVIDIA :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Oxi Odesláno Listopad 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2009 Aha sem nevedel :D tak v tom případě ATITool nemam snim sice zkušenosti ae co sem slyšel tak nejlepší nástroj na atiny :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 suchac500 Odesláno Listopad 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2009 ATItool bych taky nejpis zkusil ... u toho riva tuneru musis povolit jeden registr.. bohuzel uz nevim jakej a na netu se mi to nechce hledat pak funguje perfektne ;) ... pokud vim tak EVGA nedela.. atiny nebo uz jo ? dycky delala hlavne nvidie.. tak nevim proc by mela mit podporu atin ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
pigi96
caw lidi shanim program na zrychleni vetraku na grafice diky....... ale speedfan nechci
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.