adiZ Odesláno Listopad 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2009 Zdravím. Uvažuju o PS3 / X360 a docela se rozhoduju podle ovladače. Slyšel jsem, že PS3 ovladače mají nepřesné joysticky při hraní akčních her jako jsou Call of Duty, Killzone atp., je to pravda? Myslím tím hlavně zaměřování.. jestli se to dobře ovládá, rychle reaguje a jestli hraní stříleček na PS3 není utrpení? Prý je ovladač od Xboxu 360 daleko lepší na akční hry a má přesnější a lépe řešené joysticky? Co je na tom pravdy? Omlouvám se, jestli už zde podobný topic je :P Díky za odpověď! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 grimmjow Odesláno Listopad 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2009 pravda to neni dva roky jsem hral na sixaxisu a ted tyden hraji na xboxu nevidim zadny rozdil snad ze sixaxis se pomalu odira dualshock tento problem jiz nema ale naucit se s packama mirit to nejakej ten tyden trva pak to jde luxusne ale Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CHheVvy Odesláno Listopad 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2009 Mám PS3 a hrál jsem i na X360, ovladač PS3 je podle mě lepší protože páčky máš ve stejné rovině ale u x360 máš jednu výš a druhou níže což mi moc nesedlo jinak bych větší rozdíl nehledal možná že x360 ovladač je trochu větší :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pozitro Odesláno Listopad 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2009 Dáse říct, že je vše jen o zvyku... na xku jsem nehrál(díky bohu:D) ale na DS3 ani sixaxis si stěžovat nemůžu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luk3z^ Odesláno Listopad 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2009 první týden jsem si na ovládání CoD4 zvykal, potom už si to jen užíváš, všechna tlačítka poruce, já osobně bych už s myší nechěl hrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PaccO Odesláno Listopad 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2009 první týden jsem si na ovládání CoD4 zvykal, potom u si to jen uívá, vechna tlačítka poruce, já osobně bych u s myí nechěl hrát To ja zas na druhou stranu bych uvital kdyby vsechny FPS meli moznos hrat s kl. a mysi...nebo aspon aby Frag FX nestal 2 tacy paneboze :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dzunk Odesláno Listopad 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2009 xko ma jasne lepsi ovladac... daleko lip vyresenou ergonomii, ale ze by byly na DS3 nepresny packy to je kravina, jen se to v porovnani s tim xkovym hur drzi, ale na ot si fpoho zvyknes.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GameEs Odesláno Listopad 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2009 Mě daleko líp sedí PS3 ovladač. Asi síla zvyku. Každopádně joysticky sou až na umístění skoro stejný, nechápu proč by se mělo na xkovým mířit líp ;). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 adiZ Odesláno Listopad 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 Ok, díky moc všem za rady a tipy. Můžete LOCK :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
adiZ
Zdravím. Uvažuju o PS3 / X360 a docela se rozhoduju podle ovladače.
Slyšel jsem, že PS3 ovladače mají nepřesné joysticky při hraní akčních her jako jsou Call of Duty, Killzone atp., je to pravda?
Myslím tím hlavně zaměřování.. jestli se to dobře ovládá, rychle reaguje a jestli hraní stříleček na PS3 není utrpení?
Prý je ovladač od Xboxu 360 daleko lepší na akční hry a má přesnější a lépe řešené joysticky? Co je na tom pravdy?
Omlouvám se, jestli už zde podobný topic je :P Díky za odpověď!
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.