pety6 Odesláno Listopad 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2009 Nechce mi to nacist memory stick nevite co s tim?Nebo aspon nejakej napad? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DarkTemplar Odesláno Listopad 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2009 Ako načíst ? že tam dáš kartu a v psp nezobrazí ? Inak skús karti dať do PC .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 grimmjow Odesláno Listopad 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2009 jak nechce nacist mms nejak to upresni pokud se v psp zobrazi a ty nevidis ISO hry tak si vytvor slozku root/PSP/GAME Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pety6 Odesláno Listopad 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2009 Nenacte mi to vubec nic...ani music fotky videa nic..a v PC taky nic taky mi to nechce nacist ale myslim si ze je to spis kvuli tomu psp neda se nekde v recovery neco udelat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DarkTemplar Odesláno Listopad 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2009 Môžeš od niekoho iného vyskúšať inú mmc ? Typujem to na FAKE kartu , ale to by ju aspoň zobrazilo :? .. Možno je poškodená .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pety6 Odesláno Listopad 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2009 to budu muset...ale nevim predtim nez jsem ji dal do servisu sla tak jsem ji vyndal lezela na policce kdyz prislo psp z opravny tak jsem to tam dal a nic:-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 steffkox Odesláno Listopad 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 mas psp flashnute ? jestli jo tak dej select/usb device /memory stick Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
pety6
Nechce mi to nacist memory stick nevite co s tim?Nebo aspon nejakej napad?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts