Zdravím.Jsem zde na foru nový,přesto již mám nějaké zkušenosti s pálením her na PC,přesto na xbox jsem z toho hotový.Snad již 2 dny to tady pročítám abych se hloupě neptal,ale budu muset a snad mě zato nebudete kamenovat.Koupil jsem dceři Xbox360 na inzerát,který již obsahuje flash.Původní majitel neví co flash obsahuje.Stáhnul jsem z netu 2 hry na xbox a při tom již zprasil 9 dvd.Postupoval jsem při vypalování podle návodu zde na foru.
.....................................
Soubor jsem projel ""abgx360"".....v logu žádný červený řádek a 3nd wawe region free
ImgBurn nastaven podle fora..........pálení trvalo 1:15 hod
Vloženo do xbox a najela velká obrazovka xbox360 a toď vše.
Zkusil jsem Activate Iso opět to samé
Tak jsem ještě zkusil ppf-o-matic3
Opět abgx360....v logu se pár červených řádků.
Opět vypáleno přes ImgBurn
Opět nic
....................................
Tak se snad najde dobrá duše a poradí co dělám špatně a nebudou mě admin psát,že je tady toho plný forum a hodně založených vláken tohoto typu.Ještě jednou děkuji za dobrý typ jak na to.
Otázka
blod
Zdravím.Jsem zde na foru nový,přesto již mám nějaké zkušenosti s pálením her na PC,přesto na xbox jsem z toho hotový.Snad již 2 dny to tady pročítám abych se hloupě neptal,ale budu muset a snad mě zato nebudete kamenovat.Koupil jsem dceři Xbox360 na inzerát,který již obsahuje flash.Původní majitel neví co flash obsahuje.Stáhnul jsem z netu 2 hry na xbox a při tom již zprasil 9 dvd.Postupoval jsem při vypalování podle návodu zde na foru.
.....................................
Soubor jsem projel ""abgx360"".....v logu žádný červený řádek a 3nd wawe region free
ImgBurn nastaven podle fora..........pálení trvalo 1:15 hod
Vloženo do xbox a najela velká obrazovka xbox360 a toď vše.
Zkusil jsem Activate Iso opět to samé
Tak jsem ještě zkusil ppf-o-matic3
Opět abgx360....v logu se pár červených řádků.
Opět vypáleno přes ImgBurn
Opět nic
....................................
Tak se snad najde dobrá duše a poradí co dělám špatně a nebudou mě admin psát,že je tady toho plný forum a hodně založených vláken tohoto typu.Ještě jednou děkuji za dobrý typ jak na to.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.