SSuk Odesláno Listopad 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 Mam dotaz. stahl jsem si CODMW2. Hra ma Wave4 ochranu. Proto se chci zeptat, zda musim hru nejak nejdrive patchnout, pripadne cez co. V xku360 mam flash na 1.50 Za radu, ktera bude fungovat dam 1000 crdts. Dekuji za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grimmjow Odesláno Listopad 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 updatuj si mechaniku na 1.61 to funguje chci svejch 1000 crdts Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Listopad 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 já se rovnou přidám se skoro totožný dotazem jak to vypadá u lite-on mech. a 1.51 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SSuk Odesláno Listopad 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 updatuj si mechaniku na 1.61 to funguje chci svejch 1000 crdts jde mi o to, zda to nejak pustim na 1.50. Tak znel dotaz, je mi jasny, ze na 1.61 to pojede. 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grimmjow Odesláno Listopad 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 jde mi o to, zda to nejak pustim na 1.50. Tak znel dotaz, je mi jasny, ze na 1.61 to pojede. 8) no mozna patch z wawe4 na wawe3 a ze wawe3 na wawe2 ale to asi neni moc safe bal bych se banu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xmatrix Odesláno Listopad 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 UDELEJ OBYCEJNY PATCH PRES PPF O MATIC 3RD A hra by ti bez problemu mela jit mam stejny FW a sam jsem to tak udelal http://share-rapid.com/stahuj/118196/patch-3rd-wave-xbox-360-www-newpct-com.rar?dealer_id=46225 nemluvim o banu ten dostatmuzes nevim jak to bude z bezpecnosti ale cca za tyden a neco doufam ze vyskousim na vlastni kuzi jestli to pujde nebo dostanu hned ban návod: 1.Rozbalte archiv a potom spusťte ppf-o-matic3.exe 2.Vyberte ISO,které chcete patchnout(ISO FILE) 3.Vyberte patch v14-15.ppf,který je přiložen v raru 4.Dejte Apply a za pár minut je hotovo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grimmjow Odesláno Listopad 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 já se rovnou přidám se skoro totožný dotazem jak to vypadá u lite-on mech. a 1.51 :D patch z wawe4 na wawe3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 Podle mě jak sem četl stačí jen hru stáhnout vypálit a hrát.... u 1.5 tedy nic se dělat nemusí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SSuk Odesláno Listopad 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 Xko na net nebude pripojeny vubec. Takze jedine to hodit az na wawe2? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xmatrix Odesláno Listopad 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 musel by mit mechaniku hitaci na FW 1.5 ta momentalně přečte všechno co já vím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SSuk Odesláno Listopad 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 fajn,. a jak poznam mechaniku? odkaz zde na foru, ktery se tomu venoval, uz nefunguje foto mechaniky je v prvnim prispevku v priloze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 no mozna patch z wawe4 na wawe3 a ze wawe3 na wawe2 ale to asi neni moc safe bal bych se banu Ja bych se banu vubec nebal a vis proc??? Protoze na XLIVE hraju jen origa... když hraju pálošky tak du na offline profil... to je nezjištitelný ne ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetraGTC Odesláno Listopad 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 Všechny wave 4 hry co mám jedou v pohodě po úpravě wave4->wave3, a pak před ppf z wave3->wave2. Třeba to jde i rychlejc (i když takto to trvá tak 5min, což nepovažuju za buhvíjak náročné), ale hlavní je že to funguje. Na live jsem připojena trvale už rok, a zatím ban žádný. Multi nehraju, nemám gold. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grimmjow Odesláno Listopad 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 Xko na net nebude pripojeny vubec. Takze jedine to hodit az na wawe2? tj jedno to oni poznaj ani kdybys nemel zadny hdd a zadnou pametovku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grimmjow Odesláno Listopad 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 Ja bych se banu vubec nebal a vis proc??? Protoze na XLIVE hraju jen origa... když hraju pálošky tak du na offline profil... to je nezjištitelný ne ? :D NE ani kdyz nemas na xku profil ani hdd ani pametovku a si odpojeny od netu tak se to zapise do NAND chipu A BOHA je jedno jestli hrajes ve flashnuty mechanice originalku nebo palenku to uz pro MS neni zadny rozdil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Listopad 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 mam 1.5 ... patchnul sem to normalne jako wave 3 a jede to normalne... ;) byl sem s tim i na livu .. a ban nemam .. (uz je to dele... :) asi tak tejden cca) a v pohode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xmatrix Odesláno Listopad 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 NE ani kdyz nemas na xku profil ani hdd ani pametovku a si odpojeny od netu tak se to zapise do NAND chipuA BOHA je jedno jestli hrajes ve flashnuty mechanice originalku nebo palenku to uz pro MS neni zadny rozdil odkud mas tyhle informace rad bych se na to kouknul docela me to zajima jak to chodi dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 odkud mas tyhle informace rad bych se na to kouknul docela me to zajima jak to chodi dik to by me zajimalo taky jake nann chip :X dmnt trosku, jo a kdyz nejsi na netu griwlow (nebo jak se to pise) tak jak to asi poznaj.... :D ja tu umru smichy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patricenko Odesláno Listopad 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 Pro 1.5 stačí flashnout ppf o matic 3 a jede bez problému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maroš Odesláno Listopad 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 No tak jsem to udělal podle toho návodu přes ten ppf .. vše v pohodě ikonka se oběví a najednou mě vyzve k updatování dám ano a napíše mi ' Can't install the update. This disc is unreadable' co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Listopad 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 musis mit ten novejsi dashboard.. tusim ze xx.xx.8955 a nebo 8507 nebo tak nejak proste updatuj dash na nejnovejsi ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Listopad 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 bude stacit kdyz si to nainstaluju to ppf s flashky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xmatrix Odesláno Listopad 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 to neni ppf ale update ale staci kdyz to do xboxu nainstalujes pres flashku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Listopad 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 heh sorrky ted sem to asik pochopil to tam normalne hodim hru ze a pak jen vypalim a hraju ze ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Listopad 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 no jo ale jak dam to ppf tak tam mam iso file a patch tak co stim na kompu s tim mam neco delat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.