zlatokop.zas Odesláno Listopad 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 Ahoj lidi potřeboval bych trochu help,koupil jsem xko a když chci zapnout něakou hru která má 4+ tak jí prostě nezapnu někdo přede mnou tam totiž dal family code....Boužel Family code neznám a tak bych potřeboval radu....Jak udělat na xku Tvrdej RESTART ...už jsem zkoušel Intial Setup jenže ten po mě chce abych zrušil Family Settings takže jsem težce v ----- xD nevíte jak teda Tvrdě restartnout xkoo abys si nic nepomatovalo??Díky moc za každou raduu odpovědi tipu jsi v ---- nebo zeptej se prodejce nepotřebuju díky xD:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetraGTC Odesláno Listopad 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 Střílím naslepo, zkus xko odpojit od zásuvky, nechat chvíli a znovu připojit, nebo to zkus bez pamětovky nebo HDD, ať to nenačítá data z profilu. Nebo zkus smáznout nastavení konzole z HDD/pamětovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hustokozlik Odesláno Listopad 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 pokud neni bannute mel by ti info poskytnout microsoft oficialn, ostatne i kdyby si byl prvni majitel a heslo zapomnel muselo by se to dat nejak vyresit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
togregor Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 nebo zkus napsat tomu od koho si to koupil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 není to v profilu ale přímo v xboxu to nastavení ... co tohle ? http://forums.filefront.com/microsoft-xbox-xbox-360/388367-xbox-360-factory-reset.html nebo tady něco je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlatokop.zas Odesláno Listopad 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 OK thanks jinak zavorka diky nejde to ale volal jsem na MS ze jsem koupil konzoli a co s tim a rekli mi upe stejenj ppostup jako na youtube akorat jinej code v tom settings prej ma kazda 1000 serie bo jak to rikal jinej ten code takze vph díky moc :) lock a smazat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.