jakubgaluszka Odesláno Listopad 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 flash si teprve nechám udělat ale už teď jsem si stáhl pár her projel jsem je v abgx fifa 10,ufc2009 obe vse zeleny akorát fifa tam mela to vertification failed to vadi??? a pak SVR10 nevím co to je tak mi prosim poradte :D dostanete thanks jak za tu fifu tak za svr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 grimmjow Odesláno Listopad 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 a nahlasilo ti to errory po ty verifikaci tak jako tak si myslim ze to je spatnej download no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Listopad 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 počkej kdo co? :D promin nejak jsem mimo u fifi je tam prave to verification failed... a u toho svr je to teda co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 grimmjow Odesláno Listopad 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 nech prosimte dobehnout celou tu verifikaci a pak to postni nebo ti to napsalo proste failed pokud jo tak novy download odkud stahujes? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Listopad 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 warez-bb.org hodne dobra stranka jinak fifu jsem nechal dokoncit ted jsem to udelal znova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 grimmjow Odesláno Listopad 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 ta fifa je podle me v pohode proste tu verzi nemaj v databazi ale to svr nevim no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Listopad 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 takze kdyz hra napise to verification failed tak to nevadi?(a co to je :) ) a svr jsem stahoval odtud Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 grimmjow Odesláno Listopad 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 umis anglicky pise to akorat ze to presne ten dany release nenaslo v databazi coz znamena ze to tam bude nedali nebo je to nejaky leaked release... pokud chces bejt 100% safe stahni nejaky jiny a to svr to se proste spatne stahlo nejak tj uplne spatne a vyndej si z popisu tu vetu o tom stahovani xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Listopad 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 tak ja hraju jen offline takze to s toufifou nemusi byt 100% safe :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Listopad 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 tak stahl jsem si novy Svr a v tom verification je akorat zlute DMI IS UNVERIFIED je to v porádku?a jeste chci se zeptat hru nemam vypalovat jak mile je tam nečco cervenyho to da rozum a co tam jeste nesmy byt?dik(chtel bych vedet pri jaky ''Veci'' to nemam vypalovat) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bitchy Odesláno Listopad 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2009 Poradim ti spis jak to delam ja (nekdo ti rekne ze je to zbytecny atd.) Nevypaluju dokud neni vsechno ZELENY nebo dokud je jenom Verification ... protoze to s tou verifikaci je jen ze to nemaji v databazi a nemuze se tak zkontrolovat to iso cele. Takze bud cekam dokud to na abgx360.net nepridaj do te databaze verifikaci a pak to projedu a je to zelene a pokud sem nedockavej tak to smahnu i s tim zlutym. Ale palim jen pokud je tam bud tohle jedine zlute a nebo zelene. Co je cervene je jasne spatne a ostatni zlute veci nejsou taky moc dobre. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tomasisko Odesláno Listopad 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2009 Kdyby si HLEDAL (tvoje nejlepší odpoved na toho kdo se na něco ptá) tak bys našel odpověd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 patricenko Odesláno Listopad 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2009 Mě to ten svr psal taky,normálně to vypal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Listopad 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2009 Kdyby si HLEDAL (tvoje nejlepší odpoved na toho kdo se na něco ptá) tak bys našel odpověd. až na to že jsem 15minut hledal víš narozdíl od ostatních jinak dík lidi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vanek.cz Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 čau stáhl jsem v isu Call of duty modern ware 2 a píše mi když to projedu přes abgx360 toto : http://img188.imageshack.us/img188/572/callofdutymodernwarfarenu.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
jakubgaluszka
flash si teprve nechám udělat ale už teď jsem si stáhl pár her projel jsem je v abgx fifa 10,ufc2009 obe vse zeleny
akorát fifa tam mela to vertification failed to vadi???
a pak SVR10 nevím co to je
tak mi prosim poradte :D dostanete thanks jak za tu fifu tak za svr
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
14 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.