Saint_cz Odesláno Listopad 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 Vim, ze je to offtopic, ale dotaz zni.... Objednaval jsem EYE PET z dvd.co.uk. Probehla platba a odeslani udajne 28.10.... Do dnesniho dne nic nedorazilo... Jake mate zkusenosti s dodavkami z UK??? Jak dlouho to asi trva??? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pozitro Odesláno Listopad 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 z UK tak 3dny když se daří... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hayamen Odesláno Listopad 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 objednal jsem min. týden ve středu z game.co.uk, a do dnešního dne nic nepřišlo. tzn 7 dní, tak uvidíme fungují i nějaké reklamace?? máte někdo zkušenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Saint_cz Odesláno Listopad 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 objednal jsem min. týden ve středu z game.co.uk, a do dnešního dne nic nepřišlo.tzn 7 dní, tak uvidíme fungují i nějaké reklamace?? máte někdo zkušenost nic Taky cekam. Dnes je to 7 dni a porad nic..... tak se budu modlit aby to dorazilo :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hayamen Odesláno Listopad 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 už pomalu přestávám doufat, naštěstí mám objednáno za cca tisícovku. Počkám do konce týdne . . . . . . . . a pak budu čekat dál :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Saint_cz Odesláno Listopad 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 už pomalu přestávám doufat, naštěstí mám objednáno za cca tisícovku.Počkám do konce týdne . . . . . . . . a pak budu čekat dál :-)) Jsem na tom podobne. Pockam do patku a pak jim poslu email... Jestli soudruzi v UK nekde neudelali chybu... :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GameEs Odesláno Listopad 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 V den kdy posílají předmět vám pošlou maila. Přišel? U mě jim trvalo 3 dny než mi poslali ten mail (než naskladnili.. předobjednával sem) a pak po 3 dnech přišlo EyePet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hayamen Odesláno Listopad 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 GameEs email mi přišel druhý den od objednávky, neposílají to náhodou až se peníze strhnou z účtu?? platil jsem přes kartu.Od strhnutí peněz to jsou nějaké 3 dny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pepa2460 Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 Vydrz, urcite to dorazi, pokud Ti prislo potvrzeni o dispatched, tak to urcite dorazi, jen po UK to chodi 2 dny... Nemam sice zadne zkusenosti s timto konkretnim prodejcem, ale ziju v UK a vim, jak to tady chodi... Pokud Ti poslali i prepravni cislo, coz hodne internetovych prodejcu v UK dela, tak se muzes podivat, kde to zbozi zrovna je... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pepa2460 Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 Nezalezi na tom, kdy Ti penize strhnou z uctu, jakmile projde platba bankou, hned to posilaji, necekaji na to, az se jim penize pripisou na ucet, vetsina bank nedovoli platbu, pokud ne ucte neni dostatek penez... Ja pouzivam Pay Pal, je to nejrychlejsi a nejjednodussi, kdyz neco objednam do 2 hodin odpoledne a platim pres Pay Pal, mam to druhy den doma... Ale do CR to nejaky cas pujde, jednou jsem to mel v cesku za 3 dny, jindy zase za 2 tydny, opravdu to zalezi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Saint_cz Odesláno Listopad 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 Nezalezi na tom, kdy Ti penize strhnou z uctu, jakmile projde platba bankou, hned to posilaji, necekaji na to, az se jim penize pripisou na ucet, vetsina bank nedovoli platbu, pokud ne ucte neni dostatek penez... Ja pouzivam Pay Pal, je to nejrychlejsi a nejjednodussi, kdyz neco objednam do 2 hodin odpoledne a platim pres Pay Pal, mam to druhy den doma... Ale do CR to nejaky cas pujde, jednou jsem to mel v cesku za 3 dny, jindy zase za 2 tydny, opravdu to zalezi... No uz jsem trochu nervozni... Nejak tomu nerozumim. Jak je mozne, ze to jednou dorazi za 3 dny a jindy za 2 tydny??? Status: Shipped 28 October 2009 12:35 a porad nic:ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hayamen Odesláno Listopad 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2009 Tak zásilka z game.co.uk mi dnes dorazila (už jsem nedoufal :-) ) zboží z game bylo vyexpedováno 29.10.2009 do ČR dorazilo 6.11.2009 placeno přes kartu Wet bylo nové a The Club - Preowned The Club je zespodu pomatlané od prstů, ale disk je v pořádku. http://img687.imageshack.us/i/dsc02481.jpg/ http://img689.imageshack.us/i/dsc02482k.jpg/ http://img198.imageshack.us/i/dsc02487te.jpg/ http://img525.imageshack.us/i/dsc02488a.jpg/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pepa2460 Odesláno Listopad 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 No uz jsem trochu nervozni... Nejak tomu nerozumim. Jak je mozne, ze to jednou dorazi za 3 dny a jindy za 2 tydny???Status: Shipped 28 October 2009 12:35 a porad nic:ziped: kdyz mi das cislo objednavky a odkaz na stranky, klidne Ti tam zavolam a zjistim co se stalo, ale pokud to poslali, nejspis se to vali nekde v cesku, nejspis u nejake postacky doma :cheesygrin: jeste zalezi jak to poslali, jestli jako doporuceny a nebo normalni dopis... jo a proc nekdy 3 dny a nekdy 2 tydny, tak na to jsem zatim odpoved sam nenasel, ale vetsinou se to natahne v cesku, protoze poslany je to hned ten den a po anglii to jde nejdyl 2 dny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pepa2460 Odesláno Listopad 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 Tak zásilka z game.co.uk mi dnes dorazila (už jsem nedoufal :-) )zboží z game bylo vyexpedováno 29.10.2009 do ČR dorazilo 6.11.2009 placeno přes kartu Wet bylo nové a The Club - Preowned The Club je zespodu pomatlané od prstů, ale disk je v pořádku. http://img687.imageshack.us/i/dsc02481.jpg/ http://img689.imageshack.us/i/dsc02482k.jpg/ http://img198.imageshack.us/i/dsc02487te.jpg/ http://img525.imageshack.us/i/dsc02488a.jpg/ Jo jo, to je klasika, takhle se tady posila uplne vsechno, co se vejde do schranky... Ja kupuju na ebay, vetsinou starsi hry, jeste se mi nestalo ze bych koupil nejakou poskrabanou nebo tak neco a cena 8 liber za jednu hru, to je cca 230,- korun neni moc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hayamen Odesláno Listopad 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 pepa2460 no průser je právě v tom že se to do schránky nevejde, tím pádem to pošťačka položí na schránku nebo zazvoní na souseda pokud nejsi doma.Ten "balík" chodí jako obyčejné psaní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zdenur Odesláno Listopad 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 pepa2460 no průser je právě v tom že se to do schránky nevejde, tím pádem to pošťačka položí na schránku nebo zazvoní na souseda pokud nejsi doma.Ten "balík" chodí jako obyčejné psaní. to mě taky štve, nechávají to ležet před barákem na schodech. takhle aby mi to nějaká lůza co se tu plahočí ukradla :ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hayamen Odesláno Listopad 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 nipper tak to jsme na tom stejně, klidně bych si i připlatil (nebo zboží pojistil) pokud by to bylo možné.Raději dát nějakou libru navíc a máš klidný spánek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pepa2460 Odesláno Listopad 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 nipper tak to jsme na tom stejně, klidně bych si i připlatil (nebo zboží pojistil) pokud by to bylo možné.Raději dát nějakou libru navíc a máš klidný spánek. vetsina obchodu nabizi pripojisteni, ovsem nevim, jestli i do zahjranici... Tady to taky nechavaji budto po sousedech a nebo to nechaji na poste, ale vetsinou u sousedu, pokud nepotrebuji podpis... jeste kdyz jsem bydlel na starym baraku, tam byla takova skrinka s plynomerem a nez jsem prisel na to, ze to postaci vyuzivaji misto postovni schranky, lezel mi tam balik asi 2 tydny :D nipper tak to jsme na tom stejně, klidně bych si i připlatil (nebo zboží pojistil) pokud by to bylo možné.Raději dát nějakou libru navíc a máš klidný spánek. pokud toho kupujes vic a nebo vetsi vec, existuje prepravni spolecnost, ktera Ti to doveze z UK az domu, stoji to sice £20 ale jistotu ze Ti to dojde mas... We are pleased to inform you that your new Sony PlayStation 3 Slim 250GB been dispatched and will be delivered on the next available working day between 9am and 6pm. Please note Saturday and Sunday are not classed as working days. To nas*re, prislo mi to vcera odpoledne, musim cekat celej veekend... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hayamen Odesláno Listopad 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 pepa2460 tak 20 liber je dost, samozřejmě záleží na celkové ceně nákupu. Buď v pohodě s ps3, aspoň víš kdy ho můžeš čekat.Já mám ps3 na reklamaci . . . .:-(( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pepa2460 Odesláno Listopad 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 pepa2460 tak 20 liber je dost, samozřejmě záleží na celkové ceně nákupu.Buď v pohodě s ps3, aspoň víš kdy ho můžeš čekat.Já mám ps3 na reklamaci . . . .:-(( Dost to je, ale kdyz vemes ze muzes koupit jednu hru za 10 liber, tak kdyz jich koupis 10 a das 20 za dovoz, je to 120 liber, to je jen 3450,- korun, jedna hra vyjde na necelych 350,- korun, to neni tak hrozne, teda, myslim, nevim kolik stoji hry v cesku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KapaCZ Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 proč mi z game.co.uk nejde nic objednat?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Saint_cz Odesláno Listopad 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2009 kdyz mi das cislo objednavky a odkaz na stranky, klidne Ti tam zavolam a zjistim co se stalo, ale pokud to poslali, nejspis se to vali nekde v cesku, nejspis u nejake postacky doma :cheesygrin: jeste zalezi jak to poslali, jestli jako doporuceny a nebo normalni dopis... jo a proc nekdy 3 dny a nekdy 2 tydny, tak na to jsem zatim odpoved sam nenasel, ale vetsinou se to natahne v cesku, protoze poslany je to hned ten den a po anglii to jde nejdyl 2 dny... Nooo..... vec se ma tak, ze to je dnes 14 dni od odeslani a porad nic nedorazilo.... Mam takovy tuseni, ze to nekdo na poste ukrad. Tady jsou ty udaje, tedy jestli se na to pls muzes mrknout... dvd.co.uk Order Reference: 259353422259 - 27 October 2009 15:23 Title: EyePet with Camera and Magic Card (PS3) - €33.48 Status: Shipped 28 October 2009 12:35 Diky moc.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GameEs Odesláno Listopad 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2009 Napiš jim, že ti to nepřišlo, mohli by mejt nějakej tracking. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hayamen Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 Saint_cz tak to Ti nezávidím, zkus jim napsat jak ti radí GamEs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Saint_cz Odesláno Listopad 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2009 Saint_cz tak to Ti nezávidím, zkus jim napsat jak ti radí GamEs Tak jsem jim psal, prisla odpoved: Abych jim znovu napsal adresu doruceni pro kontrolu... Tak cekam, co se bude dit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hayamen Odesláno Listopad 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2009 Saint_cz jak to dopadlo??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Saint_cz
Vim, ze je to offtopic, ale dotaz zni.... Objednaval jsem EYE PET z dvd.co.uk. Probehla platba a odeslani udajne 28.10.... Do dnesniho dne nic nedorazilo... Jake mate zkusenosti s dodavkami z UK??? Jak dlouho to asi trva??? Diky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
31 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.