vrana.p Odesláno Listopad 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 Zdravím, dnes mi přišel ipod touch 8gb 3G. a potřeboval bych se regnou na itunes ale skončil jsem při zadavani telefoniho cisla? !! Pomůže někdo? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MicHi1468622636 Odesláno Listopad 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 Půjčím ti ho, máš PM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrana.p Odesláno Listopad 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 :-O dííííííííky Ale je tu hned další problém: "You have allready Authorised five computer" Nepůjčil jsi to už cca 5 lidem tvůj account? :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MicHi1468622636 Odesláno Listopad 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 Zřejmně jo, tak pokud nepůjde ani po restartu iTunes, tak se omlouvám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrana.p Odesláno Listopad 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 Zřejmně jo, tak pokud nepůjde ani po restartu iTunes, tak se omlouvám. a neporadil by jsi mi alespon s tím čislem??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrana.p Odesláno Listopad 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 Teď tam nemám už ani možnost dát, že platební kartu nemám :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SupiK™ Odesláno Listopad 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 Co ti to hazi za chybu pri zadavani cisla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrana.p Odesláno Listopad 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 Co ti to hazi za chybu pri zadavani cisla? Ted je to dobrý ale zase blbne PSČ, "Errors.zip" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SupiK™ Odesláno Listopad 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 Divny, zkus restartovat iTunes nebo tak neco, kdyz ti vzdycky blbne neco jinyho.. V nejhorsim bych moh vytvorit ten ucet u sebe, ale pochybuju, ze bys mi chtel sdelit osobi informace, ktery jsou k registraci potreba :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrana.p Odesláno Listopad 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 Uvidíme, ale já si musím vymýšlet, adresu (správnou) mi to nebere :-( nechystá se někde sraz nějakých ipod-manů xD že bych se jich tam zajel zeptat? he-he :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SupiK™ Odesláno Listopad 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 Hele zkus se prihlasit na jinou zemi, treba USA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Listopad 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 Skus ist presne podla tohoto navodu : http://ipa.smajl.eu/clanek/jak-vytvorit-ucet-na-itunes/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SupiK™ Odesláno Listopad 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 Kdyby ti to i po delsi dobe neslo, tak ti ten ucet fakt klidne vytvorim, zvlast, kdyz nezadavas pravy udaje :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrana.p Odesláno Listopad 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 Tak tam je to ještě více naprd!!! Neměl by někdo ještě account, který nepůjčil už více jak 5 lidem :-(?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrana.p Odesláno Listopad 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 Dále bych potřeboval pomoci nastavit e-mail, a jak do ipodu dostanu videa? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SupiK™ Odesláno Listopad 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 Ja mam jeden account bez kreditky, ale jak rikam, muzu vytvori nejakej specialne pro tebe :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrana.p Odesláno Listopad 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 kreditku nemám, takže to mi vůbec nevadí stačí free :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SupiK™ Odesláno Listopad 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 Takze ja ti pujcim svuj free ucet, OK? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrana.p Odesláno Listopad 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 je to jen na tobě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SupiK™ Odesláno Listopad 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 OK, posilam PM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SupiK™ Odesláno Listopad 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 Tak co, funguje ti to? EDIT: Sorry, doublepost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrana.p Odesláno Listopad 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 Tak co, funguje ti to?EDIT: Sotty, doublepost chce to, abych si autorizoval PC, kde to najdu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SupiK™ Odesláno Listopad 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 Ajaj, tak to nevim, ja jsem to nikomu jeste nepujcoval, takze nevim, jak s tohle dela, sorry, to se budes muset zaptat nekoho jinyho :) , sorry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrana.p Odesláno Listopad 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 poradil by jsi mi alespon, zatím, jak nastavit e-mail a jak do ipodu dostat videaa? dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SupiK™ Odesláno Listopad 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 Nechapu presne, kam chces nastavovat email, ale videa normalne das otevrit pomoci iTunes a pokud maj kompatibilni rozliseni (640 x neco pixelu) , tak kdyz zapojis iPhone, tak tam je tab videos, tam vyberes ty, co chces dat do iPhonu nebo iPodu a kliknes na sync Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.