Steve Fox Odesláno Listopad 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 Blíží se vanoce :) ta co dostanete nebo si přejete? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dawiidek Odesláno Listopad 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 Vidět Ježiška .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hayamen Odesláno Listopad 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 určitě dostanu PlayStation 4, byl jsem celej rok hodnej, moc :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steve Fox Odesláno Listopad 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 :D tak to si frajer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hayamen Odesláno Listopad 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 Steve Fox o tom žádná :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steve Fox Odesláno Listopad 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 a koupis si ho z marsu ne ale ježíšek na Mars nelítá :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Listopad 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 a koupis si ho z marzu ne ale ježíšek na Marz nelítá :D Kdyžtak z Marsu, btw LOCK :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hayamen Odesláno Listopad 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 Ježíšek je debil, a ps4 mi určitě nepřinese, bůůůůů napíšu santovy a basta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sike Odesláno Listopad 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 Preju si aby se rodice dostavili barak a nebyli ve 4 milionovem dluhu :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hayamen Odesláno Listopad 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 4 míče v této době není zas tak moc, to dáte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
espézetka Odesláno Listopad 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 Sike -> tvoje credits -608 -> ste takový zadlužená rodinka jo ? :D btw. mě ježíšek slíbit velký hovno :D a klidně mu o něj eště napíšu :) xD edit : 4 míče v této době není zas tak moc, to dáte Když to není tak moc tak mi pujč :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xRay Odesláno Listopad 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 Preju si a asi dostanu :D:D DJ Hero puvodne jsem chtel teda Guitar hero, ale Dj me rozrajcoval vic :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hayamen Odesláno Listopad 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 welbysek chceš ty míče na fotbal nebo ragby?? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Listopad 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 welbysekchceš ty míče na fotbal nebo ragby?? :-) Jezisek odhalen :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Listopad 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 Forum bez dementů. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hayamen Odesláno Listopad 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 Senpu ne, ne, mě ježíšek nese pées čtyřku, heč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hayamen Odesláno Listopad 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 piggy nedementům ježišek nic nepřinese, tak pod stromkem nic nehledej . . . . . . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.