Kolda Odesláno Listopad 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 Tak jsem se nudil a udělal jsem pro vás 100% funkčni češtinu na tuto hru http://www.edisk.cz/stahni/61757/Setup.exe_11.37MB.htmlEDIT: Opravil jsem instalaci češtiny od drobných problému již by měla fungovat jak má Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Listopad 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 Myslím si, že si to ale každý sežene v češtině už rovnou , kde je dána od výrobce :), ale každopádně todle funguje, sám sem to zkoušel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolda Odesláno Listopad 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 No to je pro ty kteří si seženou anglickou verzi jako třeba ja tak je to i dobry :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shadow222 Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 Hej to je normální orgi CZ vydlabaná ze hry nebo vlastní CZ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasisko Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 Hej to je normální orgi CZ vydlabaná ze hry nebo vlastní CZ? Zkus přemýšlet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shadow222 Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 No jo no, asi by to nikdo sńestih udělat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolda Odesláno Listopad 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2009 je to vytažená z original CZ hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
knihman Odesláno Listopad 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2010 nefunguje mi to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iFreez Odesláno Květen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2012 Tak jsem se nudil a udělal jsem pro vás 100% funkčni češtinu na tuto hru http://www.edisk.cz/stahni/61757/Setup.exe_11.37MB.htmlEDIT: Opravil jsem instalaci češtiny od drobných problému již by měla fungovat jak má Koupil jsem si hru na steamu, ulitmátní edici, jak mám udělat aby mi ta čeština šla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.