tvity Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 Tak co lidi tak co říkáte o serveru lide.cz??Líbí se Vám nová změna? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 je to pěkně trapný :D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
En3mY Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 uplne o nicem , misto toho aby dali moznost vypnuti hudby na profilech druhejch lidi tak zmenej design , lamy proste :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MicHi1468622636 Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 Stejný jako fB, takže úplně out .. :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fraj Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 Boha jeho, proč všichni pořád něco mění, málokdy je to k lepšímu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 Tak jsem si smazal uz i lide,tkovej hnus se nevidi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 Tak jsem si smazal uz i lide,tkovej hnus se nevidi Nápodobně, Facebook 4ever !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smidus Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 je to upne na p..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SupiK™ Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 Nikdy jsem na lide nebyl prihlasenej a ani to nechci menit. Debilni server :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 je to děs!!!!!! mel sem to uz zazity. ted si budu zas zvykat ne ze bych tam moc chodil xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Em3R Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 pravda na nic takový server.. jsou tam jen pedofilové.. a úchylové. (jsou tam i normální lidi o proti něm nic nemám) a nový FB ani nemluvím hodně to dokurv***.. koho zajímá že ten se seznámil s tím či do jaké skupiny vstoupil.. :roll: nevím čim to je či si jen těžko zvýkám na novinky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 L!dé.cz a Libko j§0U pro sQwelí 15 LeTý pub3RtŠky c0 PíŠ0u, j@K0 KOK*TI!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SupiK™ Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 No jo, ten novej facebook je blbej.. ale prej to de prepnout na starej tak, ze na hlavni strace, vlevo nahore ve sloupci, kde je: novinky, aktualizace stavu atd. tak staci pretahnou aktualizace stavu nahoru, a je tam bug, ze to je potom jako starej face. Me se to teda nejak nepovedlo, ale funguje to jen nekomu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 ted kazdej zije facebookem,nechapu to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 je to sice server k nicemu (skoro) ale mam tam kamose kteri tim zijou, takze tam chodim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 No jo, ten novej facebook je blbej.. ale prej to de prepnout na starej tak, ze na hlavni strace, vlevo nahore ve sloupci, kde je: novinky, aktualizace stavu atd. tak staci pretahnou aktualizace stavu nahoru, a je tam bug, ze to je potom jako starej face. Me se to teda nejak nepovedlo, ale funguje to jen nekomu. mne tohle pomohlo.. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaiN1468624112 Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 Mě to pomohlo také a facebook je skvělý server. Až vystudujete třeba SŠ a půjdete na VŠ, tak se spoustou spolužáků nejspíše neuvidíte a pomocí fb s nimi budete aspoň v kontaktu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 Ve skole s notebookem je to samy pust me na faceboooookkk plzzzzzz...... fakt trapny to je jak tam kazdej musi byt kazdej moment. Hlavne proc sdilet jednu vec s kazdym? To se rovnou muzeme nastehovat do jednoho maleho mesta kde kazdej vi co dela.. k tematu... lide.cz jsem znal jen poddomenu na seznamu :D Pak jsem zjistil ze je to neco jako facebook atd.. To ze meni design, je kvuli tomu aby byly videny nejaky zmeny :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 No jo, ten novej facebook je blbej.. ale prej to de prepnout na starej tak, ze na hlavni strace, vlevo nahore ve sloupci, kde je: novinky, aktualizace stavu atd. tak staci pretahnou aktualizace stavu nahoru, a je tam bug, ze to je potom jako starej face. Me se to teda nejak nepovedlo, ale funguje to jen nekomu. Neni to bug a nejsou tam vidět fotky, odkazy atp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Madmaster Odesláno Listopad 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2009 Podle mně je to naprosto trapný,lepší je FB a nic víc!:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Listopad 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2009 ten novej vzhled je děs!! nudou neví co by dál pokurvili... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SupiK™ Odesláno Listopad 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2009 Dutch: Ten, co mi o tomhle rikal, tvrdil, ze se mu nzobrazujou jn statusy, ale ze to je cely jako starej facebook, nevim co je na tom pravdy, pac mi to nefunguje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Listopad 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2009 malo ktera zmena je dobra, treba tahle je naprosto k hov.. a Fb je lepsi jen kvuli tomu ze tam je cely svet, jinak je to to same Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HexeH Odesláno Listopad 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2009 mimochodem byl jsem nalomenej už z minula a tahle poslední inovace serveru Lide mě už bezbolestně přiměla k likvidaci mého profilu zde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.