webster1468623614 Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 Ahoj, mám psp 3k fw 5,55 a mám problem s wifi a připojením. Ve škole máme wifi se zabezpečením WEP. Vše je ok dám heslo-heslo je správné. Najednou jako vždy Obtaining IP. Adress (Načítání IP. Adresy) Tak počkám a najednou mi to nahodí hlášku že se IP. Adresa nenačetla. Nevim proč signál mám na 70%, PSP nabité, a ostatním net jede. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 Že by vám zlomyslně dali MAC restrict? Připojí se někdo s NTB or founem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 Ty ostatní mají taky PSP nebo něco jinýho ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 webster1468623614 Odesláno Listopad 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 S NTB i s phonem se každý připojí tak nwm v čem je chyba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 PSP má slabou Wi-Finu, já se třeba na chatě taky připojim s ntb a iTouchem, ale s PSP ne ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 webster1468623614 Odesláno Listopad 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 Signál z routeru je přes 70% tak to by psp mělo zvládnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
webster1468623614
Ahoj, mám psp 3k fw 5,55 a mám problem s wifi a připojením.
Ve škole máme wifi se zabezpečením WEP. Vše je ok dám heslo-heslo je správné.
Najednou jako vždy Obtaining IP. Adress (Načítání IP. Adresy) Tak počkám a najednou mi to nahodí hlášku že se IP. Adresa nenačetla.
Nevim proč signál mám na 70%, PSP nabité, a ostatním net jede.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts