SSuk Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 Zdravím. Chtěl jsem se zeptat, zde nemá někdo pozvánku na bt.xbox-sky.org již jsem na TL (torrentleech). Klidně pošlu screen ratia, které tam mam. Na bt.xbox-sky.org bych se chtěl dostat prot, jelikož je zaměřené na Xbox360 hry. Na TL jich moc není, a když už jo, tak s minimem seedů, kteří skoro neodesílají. Díky moc, byl bych vděčný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patricenko Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 Na xbox sky nejsou pozvánky,musíš vychytat čas kdy jsou otevřené registrace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasisko Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 Zdravím. Chtěl jsem se zeptat, zde nemá někdo pozvánku na bt.xbox-sky.orgjiž jsem na TL (torrentleech). Klidně pošlu screen ratia, které tam mam. Na bt.xbox-sky.org bych se chtěl dostat prot, jelikož je zaměřené na Xbox360 hry. Na TL jich moc není, a když už jo, tak s minimem seedů, kteří skoro neodesílají. Díky moc, byl bych vděčný Mě jede stahování i s minimem seedu plnou rychlosti ale v rozmezí 6h-14h. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ALEX2121 Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 Zdravím. Chtěl jsem se zeptat, zde nemá někdo pozvánku na bt.xbox-sky.orgjiž jsem na TL (torrentleech). Klidně pošlu screen ratia, které tam mam. Na bt.xbox-sky.org bych se chtěl dostat prot, jelikož je zaměřené na Xbox360 hry. Na TL jich moc není, a když už jo, tak s minimem seedů, kteří skoro neodesílají. Díky moc, byl bych vděčný ja mam dva ucty tak bych ti jeden nechal ale sikla by se mi za to pozvanka na TL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smrtonos Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 Na Tl jsou pozvánky až do odvolání uzavřené. Pokud vím tak už to je dost dlouho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SSuk Odesláno Listopad 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 mno, kamos me pozval asi pred mesicem. byla to jeho jedina pozvanka. a ted ma zas moznost nekoho pozvat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smrtonos Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 To teda.. kde je moznost tu pozvanku posilat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SSuk Odesláno Listopad 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 v sekci: My profile: a tam je: Invitations Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osc Odesláno Listopad 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2009 ja mam dva ucty tak bych ti jeden nechal ale sikla by se mi za to pozvanka na TL pokud mas zajem vymenil bych ucet za pozvanku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SSuk Odesláno Listopad 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2009 uz mam vyreseno s ALEX2121 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.