xDante1986 Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 takže z důvěryhodných zdrojů jsem zjistil (v podsatě MS) že updaty co bývali mají novou funkci...zjistí jakou máš mechaniku a pokud nemáš origo fw uloží se to do databáze a dřív nebo později v podstatě ban přijde...banujou ve vlnách, takže at uděláš cokoliv dřív nebo později to přijde.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dawiidek Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 Takže když sem Origo tak se mě to netýká nebo se to týká registrace na jinou zem taky ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 takze s xboxem uz si po netu nezahraju?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maggots Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 Davidek : nechapu co resis ? Pigi : ANOO nezahrajes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dawiidek Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 asi jedině přejít na ORIGO FW ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
okno123svk Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 Tak to je ale peknaaaaaaaaaa blbost ukaz mi zdroj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dawiidek Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 Davidek : nechapu co resis ? Pigi : ANOO nezahrajes. Řešim to že sem registrovanej na GB a sem z CZ :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maggots Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 Řešim to že sem registrovanej na GB a sem z CZ :lol: Ja te chapu ,ale tady se resi uplne jina vec . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grimmjow Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 Řešim to že sem registrovanej na GB a sem z CZ :lol: v tomhle je ms benevolentni proc by jako brit nemohl hrat z ceska ? nebo proc by cech nemohl delat ze je brit ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Listopad 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 okno info mám z důvěryhodného zdroje ...otázkou co je pravda, protože jsem kontroloval svůj xbox třemi způsoby a podle všech ban nemám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ridick-cz Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 ale hoši čech může všechno, a stim banem je to hold smůal už jen kvůli kámošum !!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
okno123svk Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 hej dante ale podme na to logicky takou blbostou by MS zabanovali asi pol livka co je 10 milionov vies ake su to straty ? Neskutocne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SupiK™ Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 Jak ted prichazej tyhle vlny, tak jsem cim dal radsi, ze mam origo. Jinak si nejsem jistej, jestli takhle Microsoft jenom nestrasi.. No ukaze se casem, kazdopadne ted do flashe rozhodne nepudu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muthor Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 okno má pravdu, bannem se MS jenom připraví o prachy který bychom normálně utratili za live, otázka je však jestli by ta částka byla vyšší než jakou MS ztratí na pálení her. Jinak BAN doufám nemám :-/ Xko jsem flashoval tteprve minlý týden a ban by mě pekně nasral :)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Em3R Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 Muthor: jasně spočítej si kolik stojí novinka ? 1700 ? za to bys měl třeba 17 měsíců livu (pokud bys dobře sehnal..) .. a ted si spočítej kolik takových her vypálíš.. takže MS se o kšefty nepřipraví.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grimmjow Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 Muthor: jasně spočítej si kolik stojí novinka ? 1700 ? za to bys měl třeba 17 měsíců livu (pokud bys dobře sehnal..) .. a ted si spočítej kolik takových her vypálíš.. takže MS se o kšefty nepřipraví.. % obchodnikovy % vyvojarum ty procenta co jdou ms nejsou nejak velka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 Uvidíme, uvidíme... Pokud dostanu banán, tak přejdu na origa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SupiK™ Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 Podle me maj vetsi ztraty, kdyz nebanujou, pac celkem velka cast zabanovanych si koupi novy Xko - prachy pro Microsoft, bude uz kupovat originalky - prachy pro MS, Live kupovat neprestanou. Ztraty jsou vetsi kdyz nebanujou, IMO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Listopad 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 okno já zkoušel testy a žiju, takže ještě čekám do úterý...víš jak :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robik1468624116 Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 Dante mam dotaza :-) Kdyz zabanujou konzloli tak ucet je v poho? Muzu se prihlasit na nove konzoli? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SupiK™ Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 robik: Sice nejsem Dante, ale to snad nevadi :) Jo, ucet muzes dal pouzivat na jiny konzoli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robik1468624116 Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 No i kdyz jsem hral COD:MW2 pred vydanim? Jsou tam prece Archivementy za tuto hra za kterou jsem jistojiste dostal ban:roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Listopad 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 robik dá se to ostetovat...ajchy tam máš ale bez data získání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cromlik Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 xdante napises me prosim kde tam mam zkusit otestovat? Abych si nekoupil new Xbox a pak jsem hned nedostal ban. to by me pekne nastvalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robik1468624116 Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 cromlik: Asi tak nejak :bash: Taky by me to zajimalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts