steffkox Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 tak co říkáte jaké byly nejsrandovnější chyby her na psp ja jsem jednou hral fifu 10 golman chtel míč vyhodit ale on mu spadnul na zem a z toho jsem dostal gól. Nastesti jsem s arsenalem vyhral 6:1 :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pyty Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 u NFS shift: Poslední kralovskej zavod hry...jeli jsme furt vedle sebe(vyrovnanej zavod) a posledni kolo projel souper zdí v zatacce takze sem vyhral o dcl dost :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cr4sH009 Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 mě v pes 2009 když soupeř vystřelil z pulky uplnej padacek pomalej a brankar na to jenom koukal a kdyz to letelo vedle nej tak to podskocil :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 GTa Vice City-multiplayer jezdil jsem po meste a narazuel do lidi, ale nioc se jim nsetalo, pak mi auto vybouvhlo a babku:cheesygrin: ale to se stava ve VC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 kdyz hrajete treba ghostbusters a rozbijete knihovnu tak ve vzduchu litaj knihy ale ne ze by tam byl duch ale proste je to bug a je to i s pocitacema v kancelari :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 Dead Head Fred když jsem si vyměnoval hlavu zůstala mu předchozí vypadal clkm směšně :D akvárko s mozkem a voodooo maska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tominko52 Odesláno Únor 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 no mne sa stala jedna dneska:)rozehrával som na NHL 08 buly,získal som puk,ale bohužial som ho prihral môjmu brankárovi on to nechytil a krásne olé medzi nohy:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hromy55 Odesláno Únor 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 no mne sa stala jedna dneska:)rozehrával som na NHL 08 buly,získal som puk,ale bohužial som ho prihral môjmu brankárovi on to nechytil a krásne olé medzi nohy:D ono je na psp nhl 08 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Únor 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 The game could not be started.(80010002) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
last joker Odesláno Únor 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 NHL 08 na PSP????, dam vsechny moje credity za link ke stažení !!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Únor 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 last joker: NHL 08 na PSP není! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Únor 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 last joker: NHL 08 na PSP není! neexistuje!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tominko52 Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 jj prominte je to 07...splet sem se:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 mám jich celou škálu zachvíly je upnu a pošlu v raru jsou to screeny tech nejlepších a napište mi kterej bug je best http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/27866/bugy_psp_hry_by_kdyrja.rar_3.38MB.html http://www.multiload.cz/stahnout/162951/bugy_psp_hry_by_kdyrja-rar/ možná tam nejsou jen bugy ale i voloviny co jsem dělal a nejlepší chyba je ta rotace s tim autem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.