trotlos Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 Ahoj Pri spojeni remoteplay po internetu mi PSP napise ze si musim dat novy FW a dal me nepusti. :cry: Poradi prosim nekdo jestli to jde nejakym "programkem" nebo jinym "zpusobem" obejit abych si mohl zachovat moznost spoustet HB a ISO soubory tedy bez upgradu na nejnovejsi FW. :psp: Pouzivam 5.03 GEN-B s ChickHEN Tema s timhle problemem jsem tu bohuzel nenasel :sorry: Dekuji moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dalmar Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 Ale Remote Play neni pres net ale pres PS3 ja mam 5.03 a normalne mi to de tak nvm jestli jsem te dobre pochopil s tim netem ( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 Ale Remote Play neni pres net ale pres PS3 ja mam 5.03 a normalne mi to de tak nvm jestli jsem te dobre pochopil s tim netem ( Omyl panáčku přečti si pořádně manuál konkrétně položku remoteplay. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trotlos Odesláno Listopad 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 Ano na svoji siti nebo primo pri pouziti site PS3 se samozrejme pripojim a RemotePlay funguje perfektne. Jenze od bratra nebo souseda proste mimo dosah moji wifi atd... se musim pripojit pres net a tam je prave ten problem :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ClayMore Odesláno Listopad 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2009 tahle kravina by měla jít normálně i mimo tvoji síť :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Listopad 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2009 nejde to protoze kdyz chces jet pres net tak k tomu na PSP potrebujes PSN a ten na CWF i na ChickHENu v soucasnosti nejde. Jen na nejvyssim OFW. Doma ti to pude protoze jedes pres wifi a zadny PSN nepotrebujes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.