Dawiidek Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 PODVODNÍK- č.ú: 670100-2201237943/6210 M-bank Chci Vás upozornit na Jiřího Kvítka z Prahy 5, údajně bytem Náměstí 14. října 1, Praha 5 -Smíchov, 150 00, přezdívka Kwitas, mail: kwitas@seznam.cz. Je mu 26 let, měl tel: číslo: 608 609 698 Také vystupoval pod jménem Pavel Pilát z Ostravy, přezdívka Pilniq, mail: pilniq@seznam.cz. Také vystupoval pod jménom Jana Souhradová z Chebu mail: soromon@email.cz Nyní již může vystupovat pod jiným jménem či jiným bydlištěm. Na aukru vystupoval pod jménem Pilniq. Koupí si od Vás zboží, obratem vám zaplatí za zboží na účet, zašle Vám ihned potvrzení o zaslání peněz na účet. Na první pohled vypadá jako pravé a požádá, aby jste zboží zaslali expres poštou ještě tentýž den, že odjíždí na dovolenou, aby mu zboží došlo hned druhý den. Žádá, aby jste mu ihned co pošlete zboží zaslali číslo podacího lístku. Nebo prodává fiktivní zboží za skvělou cenu z důvodu finanční krize. Jakmile to chcete poslat na dobírku, požádá Vás, aby jste mu na účet zaslali 100-200 Kč na poštovné, jelikož má údajně špatné zkušenosti se zasíláním na dobírku, jelikož se mu již několikrát prý stalo, že si dotyčný zásilku nevyzvedl a on přišel o poštovné. Má zaslat zásilku Expres poštou. Poté se Vám buď již neozve, nebo zašle v zásilce cihly apod. Číslo účtu má vedený u M-banky, číslo účtu: 670100-2201237943/6210. Již takto podvedl desítky lidí. Prodává či kupuje hlavně notebooky, playstationy, dig. foťáky a kamery, flash disky, skate oblečení. Proto ty, kteří také naletěli tomuto podvodníkovi, či jinému podvodníkovi, jehož postup je stejný, ozvěte se mi na mail. Je již proti němu vedeno několik trestních oznámení. Dále chci poprosit ty, kteří znají člověka jménem Jiří Kvítek (toto je jeho pravé jméno), věk kolem 26 let, původně z Prahy, nyní již může bydlet kdekoliv jinde, aby mi na mail poskytl veškeré informace o něm, jeho rodině či přátelích. Nakonec to dopadlo tak že pošťák došel za mnou nahoru rozbalily sme to a našli sme cihly v igelitce a já akorád koupil cigára jako dík za uštřených 3500,- - 58,- za cigára :D takže se to poslalo zpátky :) A tady moje Konverzace : Čtěte od zdola nahoru můžu Vám poslat Nintendo Wii, s pěti hramy. Nebo PSP (nové, bez her). Ale koukal jsem že jste zásilku nepřevzal, tudíž peníze zřejmě neobdržím. > ------------ Původní zpráva ------------ > Od: <DaweHowl@seznam.cz> > Předmět: Re: PS3 > Datum: 05.11.2009 14:37:31 > ---------------------------------------- > Dozvěděl jsem se o vás dost věcí a vím o dosti lidech co na vás chtějí nebo > podaly trestní oznámení vím že nejste v žádné tísni to na mě nezkoušejte buďto > pošlete playstation nebo jinou věc podobné hodnoty nebo už se to začne opravdu > řešit ! > > > ------------ Původní zpráva ------------ > > Od: <soromon@email.cz> > > Předmět: Re: PS3 > > Datum: 05.11.2009 12:18:05 > > ---------------------------------------- > > Dobrá, omlouvám se , zašlu vám peníze zpět. > > Omlouvám se, ale jsem v těžké finanční tísni... > > > > > ------------ Původní zpráva ------------ > > > Od: <DaweHowl@seznam.cz> > > > Předmět: Re: PS3 > > > Datum: 05.11.2009 11:50:07 > > > ---------------------------------------- > > > Tenhle Ojeb ste udělal naposled vybral jste si špatného člověka PANE Jana > > > Souhradová nebojte se vim kdo ste a kde bydlíte teď zažijete krušné časy > ... > > a > > > máte o to víc smůlu že jsem státní činitel ... > > > > > > > ------------ Původní zpráva ------------ > > > > Od: <soromon@email.cz> > > > > Předmět: Re: PS3 > > > > Datum: 03.11.2009 23:33:53 > > > > ---------------------------------------- > > > > Rozumím, budu ho odesílat cca kolem poledne, kdyby jste si to náhodou > > > rozmyslel, > > > > tak dejte prosím vědět, ať ho neposílám zbytečně. > > > > Děkuji. > > > > Jana > > > > > > > > > ------------ Původní zpráva ------------ > > > > > Od: <DaweHowl@seznam.cz> > > > > > Předmět: Re: PS3 > > > > > Datum: 03.11.2009 23:27:10 > > > > > ---------------------------------------- > > > > > Dobře věřím vám ale v téhle době důvěřuj ale prověřuj > > > > > > > > > > > ------------ Původní zpráva ------------ > > > > > > Od: <soromon@email.cz> > > > > > > Předmět: Re: PS3 > > > > > > Datum: 03.11.2009 23:07:59 > > > > > > ---------------------------------------- > > > > > > Aha, to je divné. třeba použil mé fotografie. > > > > > > Vše funguje jak má, uvidíte sám. > > > > > > > > > > > > > ------------ Původní zpráva ------------ > > > > > > > Od: <DaweHowl@seznam.cz> > > > > > > > Předmět: Re: PS3 > > > > > > > Datum: 03.11.2009 22:39:43 > > > > > > > ---------------------------------------- > > > > > > > Našel jsem totiž tuhle stránku a jsou tam ty samé fotky jako na > vašem > > > > > > inzerátu > > > > > > > ale je tam napsáno že je nefunkční mechanika tak sem se raději > zeptal > > > > > > > > > jinak > > > > > > > tady to je : > > > > > > > > > > > > > > > > http://aukro.cz/item795453135_playstation_3_40_gb_3_hry_komplet.html#gallery > > > > > > > > > > > > > > > ------------ Původní zpráva ------------ > > > > > > > > Od: <soromon@email.cz> > > > > > > > > Předmět: Re: PS3 > > > > > > > > Datum: 03.11.2009 22:08:49 > > > > > > > > ---------------------------------------- > > > > > > > > Vse funguje bez problemu. Jak už jsem psala v inzerátu, prodávám > > ho, > > > > > > protože > > > > > > > na > > > > > > > > něj namám čas. > > > > > > > > > > > > > > > > > ------------ Původní zpráva ------------ > > > > > > > > > Od: <DaweHowl@seznam.cz> > > > > > > > > > Předmět: Re: PS3 > > > > > > > > > Datum: 03.11.2009 21:18:00 > > > > > > > > > ---------------------------------------- > > > > > > > > > Jen se chci zeptat funguje na nem vsechno ? > > > > > > > > > > > > > > > > > > > ------------ Původní zpráva ------------ > > > > > > > > > > Od: <soromon@email.cz> > > > > > > > > > > Předmět: Re: PS3 > > > > > > > > > > Datum: 03.11.2009 18:57:14 > > > > > > > > > > ---------------------------------------- > > > > > > > > > > Dnes jsem to nestihla, zitra dopoledne ho posilam, takze ve > > > ctvrtek > > > > > ho > > > > > > > > budete > > > > > > > > > > mit. > > > > > > > > > > Jana > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > ------------ Původní zpráva ------------ > > > > > > > > > > > Od: <DaweHowl@seznam.cz> > > > > > > > > > > > Předmět: Re: PS3 > > > > > > > > > > > Datum: 03.11.2009 18:53:35 > > > > > > > > > > > ---------------------------------------- > > > > > > > > > > > Dobrej tak jak to vypadá ? už je to poslaný ? > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > ------------ Původní zpráva ------------ > > > > > > > > > > > > Od: <soromon@email.cz> > > > > > > > > > > > > Předmět: PS3 > > > > > > > > > > > > Datum: 03.11.2009 14:31:28 > > > > > > > > > > > > ---------------------------------------- > > > > > > > > > > > > Dobrý den, jsem bohužel až z Chebu. Nicméně si ho můžete > > > > > vyzvednout > > > > > > > > > osobně, > > > > > > > > > > > nebo > > > > > > > > > > > > Vám ho mohu zaslat poštou. > > > > > > > > > > > > Souhradová Jana Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 info jak prase...trochu to rozšiř.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 A mužem se zeptat jak a o co tě okrad takhle se toho moc nedovíme... Dante is faster Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dawiidek Odesláno Listopad 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 info jak prase...trochu to rozšiř.... jak říkám chiba serveru ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dawiidek Odesláno Listopad 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 Hotovo ... dávejte Palce jestli se to aspoň trochu líbylo .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 No Looooool tak to.... Sry ale to musim opostovat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shai_tan Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 Dawiidek: prosím tě, ty inzeráty jsi taky zadával ty? http://www.google.cz/search?rlz=1C1CHMZ_csCZ306CZ306&sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=pilniq@seznam.cz a ta konverzace, to má být nějaký fór, že jo? Dyť to je jak od cimrmanů, když inspektor Trachta uhodí na zločince a ten se okamžitě přiznává. A pak zápletka na konci, to "lidé podalY" a pachatel odpovídá "s pěti hramY" - sakra, to je náhoda, to Y (Dawiidek: "rozbalily", "Drakovy", "jak říkám chiba serveru", "jestli se to aspoň trochu líbylo" :dozey: Chtěl jsem taky upozornit, že i když to plno lidí tvrdí, tak pošta zásilky zásadně NEOTVÍRÁ!!! Ani za žádný poplatek! A za krabku nějaké slámy za 58kč (nejlevnější jakžtakž cigára jsou modré LM za 66) bych se já (být pošťákem) teda nedal uplatit k otevření několikatisícového balíku. EDIT1: Nesedí ti časy mailů, on to údajně měl poslat 4.11.kolem poledne, ale už 5.11. zjistil, že jsi zásilku nepřebral??? Pokud by ta zásilka došla do druhého dne, o čemž pochybuju, tak pošta to do systému teoreticky mohla zaevidovat nejdříve 5.11. v 19:00, ale z vlastní zkušenosti se sledováním balíků vím, že dřív než o půlnoci to tam nikdy není! A ty jsi založil topic v 18:57!!!!!!!!!!!!!!!!! :blink: EDIT2: A jestli ten pilniq není absolutní debil, tak prožene tvůj mail googlem a vyjede mu například tohle: http://console-forum.net/showthread.php?t=62503 z čehož jasně pozná, že si nepíše se "státním činitelem" ale s 15letým týpkem! Za tohle chceš palce??! :ban: :ban: :ban: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 ... některý lidi jsou fakt svině mno. Na podobnýho zmrda už jsem taky bohužel narazil :/ (státní činitel xD) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waper Odesláno Listopad 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2009 Dawiidek: prosím tě, ty inzeráty jsi taky zadával ty? http://www.google.cz/search?rlz=1C1CHMZ_csCZ306CZ306&sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=pilniq@seznam.cz a ta konverzace, to má být nějaký fór, že jo? Dyť to je jak od cimrmanů, když inspektor Trachta uhodí na zločince a ten se okamžitě přiznává. A pak zápletka na konci, to "lidé podalY" a pachatel odpovídá "s pěti hramY" - sakra, to je náhoda, to Y (Dawiidek: "rozbalily", "Drakovy", "jak říkám chiba serveru", "jestli se to aspoň trochu líbylo" :dozey: Chtěl jsem taky upozornit, že i když to plno lidí tvrdí, tak pošta zásilky zásadně NEOTVÍRÁ!!! Ani za žádný poplatek! A za krabku nějaké slámy za 58kč (nejlevnější jakžtakž cigára jsou modré LM za 66) bych se já (být pošťákem) teda nedal uplatit k otevření několikatisícového balíku. EDIT1: Nesedí ti časy mailů, on to údajně měl poslat 4.11.kolem poledne, ale už 5.11. zjistil, že jsi zásilku nepřebral??? Pokud by ta zásilka došla do druhého dne, o čemž pochybuju, tak pošta to do systému teoreticky mohla zaevidovat nejdříve 5.11. v 19:00, ale z vlastní zkušenosti se sledováním balíků vím, že dřív než o půlnoci to tam nikdy není! A ty jsi založil topic v 18:57!!!!!!!!!!!!!!!!! :blink: EDIT2: A jestli ten pilniq není absolutní debil, tak prožene tvůj mail googlem a vyjede mu například tohle: http://console-forum.net/showthread.php?t=62503 z čehož jasně pozná, že si nepíše se "státním činitelem" ale s 15letým týpkem! Za tohle chceš palce??! :ban: :ban: :ban: a nejsi ty policajt ? :cheesygrin: Jasně tam máš napsano,že to chtěl poslat expres poštou.A chodíš někdy pro cigara do lidlu ?Jen mi příjde divný,že cihly vážily jak wii,bo co to chtěl.xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dawiidek Odesláno Listopad 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2009 Ja navim proc to reozebirate tam neni nic na reseni Shai tane je tam vsechno podle pravdy (az na toho fizla) napsano a bylo to rozbaleno jelikoz trestny cin je to az od 5 tis a co ja budu delat s cihlama za 3500,- ? to to radeji otevru a jeste toho kkta zbuzeruju nez abych byl ten clovek co si to necha libit ... a prosimte prestan si hrat na detektiva CONANA mnoho lidi dosvedci ze je to pravda kecal sem s nima na chatu uz v 9:50 a prislo to okolo 12:00 este se mi smali ze mi pride mixer a nakonec sem rek snad hodinu se smali tak na tom nic nehledej a radeji se bez koukat na CSI new york Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shai_tan Odesláno Listopad 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2009 hele, nemusím si hrát na nic, stačí trochu použít mozek, abych na tvé story našel plno nejasností. Přečti si ten můj příspěvek pořádně, dřív, než to shodíš do outu nějakou CSI. A neodpověděl jsi, kdo zadával ty inzeráty, a hlavně na ten můj EDIT2 - to mě zajímá.. A teda jestli je tu něco/někdo jako z kriminálky New York, tak je to ta tvoje údajná konverzace :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Listopad 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2009 jak ses o tom farjerovi dozvedel tolik informaci? jako jeho jmeno, jeho ostatni jmena atd.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dawiidek Odesláno Listopad 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2009 To dlouhy neni moje uz se jeden clovek ozval a chceme dat skupinove trestni oznameni to velke psani néni moje prace ale dal sem to pro info akorad sem dopsal nejnovjejsi info za koho se vidava ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dawiidek Odesláno Listopad 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2009 Dawiidek: prosím tě, ty inzeráty jsi taky zadával ty? http://www.google.cz/search?rlz=1C1CHMZ_csCZ306CZ306&sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=pilniq@seznam.cz a ta konverzace, to má být nějaký fór, že jo? Dyť to je jak od cimrmanů, když inspektor Trachta uhodí na zločince a ten se okamžitě přiznává. A pak zápletka na konci, to "lidé podalY" a pachatel odpovídá "s pěti hramY" - sakra, to je náhoda, to Y (Dawiidek: "rozbalily", "Drakovy", "jak říkám chiba serveru", "jestli se to aspoň trochu líbylo" :dozey: Chtěl jsem taky upozornit, že i když to plno lidí tvrdí, tak pošta zásilky zásadně NEOTVÍRÁ!!! Ani za žádný poplatek! A za krabku nějaké slámy za 58kč (nejlevnější jakžtakž cigára jsou modré LM za 66) bych se já (být pošťákem) teda nedal uplatit k otevření několikatisícového balíku. EDIT1: Nesedí ti časy mailů, on to údajně měl poslat 4.11.kolem poledne, ale už 5.11. zjistil, že jsi zásilku nepřebral??? Pokud by ta zásilka došla do druhého dne, o čemž pochybuju, tak pošta to do systému teoreticky mohla zaevidovat nejdříve 5.11. v 19:00, ale z vlastní zkušenosti se sledováním balíků vím, že dřív než o půlnoci to tam nikdy není! A ty jsi založil topic v 18:57!!!!!!!!!!!!!!!!! :blink: EDIT2: A jestli ten pilniq není absolutní debil, tak prožene tvůj mail googlem a vyjede mu například tohle: http://console-forum.net/showthread.php?t=62503 z čehož jasně pozná, že si nepíše se "státním činitelem" ale s 15letým týpkem! Za tohle chceš palce??! :ban: :ban: :ban: Je to velkej debil souhlasim kdyz si mysli ze cihlama ktery maj 2,5kg pretci PS3 ketery ma 5kg cca ... a s casama na me nechod nezapisuje se to v 19 hod nevim odkud to mas zapisuje se to hned po prijezdu ... EDIT: ted me tak napadlo ty mluvis ale o tom kdyby sem to neprevzal a slo to na postui ale ja to stornoval = vraci se mu to domu ne ze to bude na poste 7 dni chapes ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Listopad 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2009 Myslím že mě taky okradl sice měl číslo účtu 670100-2201073571/6210,ale i tak to na něho sedí :(Kdyby ho někdo někde potkal zavřeteho do sklepa já přijedu a zpracujem si ho.Ale každopádně mBanka je asi pěknej šit!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Listopad 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2009 btw jak na něj chceš podat skupinový oznámení, když jsi ten balík nepřevzal? Dyť nemůžeš poslat skupinový oznámení, jestliže nejsi ve skupině a krom všeho jinýho nejsi plnoletej xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dawiidek Odesláno Listopad 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2009 Vy to hrozne resite jestli tak pozadam Danteho at to Deletne a lockne ja to sem daval pro info ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
the edge Odesláno Listopad 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2009 tak ja jsem narazil na podvodnika na gamebazar.cz kupoval jsem hru na ps3 batman a misto batmana mi prisel tiger woods na wii ktery nema ani polovicni cenu na email neodpovida a adresa ktera byla na obalce je falesna jeho nick na gamebazaru je neznalek a email hroch1122@seznam.cz. kdyz jsem si dal inzerat jestli o nem nekdo neco nevi prisel mi email s jeho icq 122542114 a s tim ze je to byvali moderator internetove televize pg24.cz. toto icq je na jmeno hroch . kdyz jsem toto icq dal vyhledat seznamem vyslo mne jmeno tomas roll coz je opravdu nekdo z te televize. jeste ten den jsem to zverejnil a vecer mi prisla zprava ze je to urcite on ze uz s nim ten kluk vymenoval osobne hru.dnes rano mi prisel dalsi email od jednoho pana ze podvedl nekdo s prezdivkou hroch i jeho uplne stejnym zpusobem ted hledam lidi ktere tento hroch ci tomas roll jeste podvedl at muzem podat hromadnou zalobu nebo neco takze pokud vas podvedl nekdo kdo si rika hroch ci tomas roll prosim poslete mi PM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.