Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Rada k mobilu

brizap

Recommended Posts

zdravím,potreboval bych poradit mezi mobilem nokia 5310 nebo 5320,jde mi hlavne o poslouchani hudby,a zajimalo by me jeste jestli 5320 neni pomaly kdyz ma symbian nebo jak se to jmenuje..ptam se protoze kamos mam mobil s tim symbianem a je desne pomalej,ktery je podle vas lepsi a proc dekuju za odpovedi

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Symbian je skvělý, ale vzhledem k tomu, že ti je tak cca 10, když píšeš simbian, podlevas atd, tak si radši kup 5130 :roll:

neni to nahodou jedno kolik mi je?ja jsem se slusne zeptal,zato ty tady celkem prudis ani si neodpovedel na otazku...ptal jsem se ktery mobil je lepsi a proc a ne jestli je symbian skvely ..jenom jestli je pomaly..nehraj si na borce kdyz na to nemas jo?diky

Odkaz ke komentáři

Psal jsi, ze chces poslouchat hudbu a chces, aby byl telefon rychly. Navic jsi jeste dite amater a tak Symbian a multitasking nevyuzijes.

Moje rada -> kup 5310 nebo nejakej SE Walkman. (klidne starsi, bude ti bohate stacit a starsi SE jsou svizne.. nove nevim.. a zaroven dobre prehravaji hudbu).

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu