SSuk Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 když jsem si na Xko360 vypalil hru (potchnul v ppf3 a pak cez cloneCD vypalil), a chci ji nainstalovat na HDD, hodí mi to chybu: Vyfocená chyba: http://s2.imgupload.cz/img/-/81884/eoWaE/DSC00142.JPG Používám Verbatim DVD+DL vypaluji rychlostí 2-4x firm mam 1.50 Zkoušel jsem vyčistit DVDčka v mýdlové vodě. I když na nich není ani jeden škrábaneček, ani otisk prstu, pořád mi to házu onu chybu. Co s tím? P.S.: slyšel jsem o Clean Disku. kde by se dal sehnat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DarkTemplar Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 Na alze sa dá zohnať ten clean disc .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SSuk Odesláno Listopad 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 hodis mi sem pls odkaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stormje Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 http://www.alza.cz/SearchAdvanced.asp?EXPS=cistici+cd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bitchy Odesláno Listopad 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2009 Projizdel jsi to iso nez jsi ho vypalil v ABGX? Ono se ti muze stát ze to iso je poskozeny pak to taky haze tuto chybu. A pokud neni ja doporucuju smahnout znova protoze jestli ta mechanika ostatni DvD nacte v pohode tak neni potreba clean disk :) pokud je necte tak vyzkouset clean dost to pomaha. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SSuk Odesláno Listopad 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2009 tak mi to nenacte jen novejsi hry. Vypalil jsm tekkena6 stejnym zpusobem a take hodil chybu. ISO jsem abgx projel, jsou v poradku. Ale hra Marvel vs DC 1 mi jede uplne v poho, a to je disk jemne poskrabany. takze asi spis to bude tim patchovanim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bitchy Odesláno Listopad 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2009 No tak pokud to jsou Wave 4 hry tak je to jasny :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 suchac500 Odesláno Listopad 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2009 opatchuj to stejne jako wave 3 .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SSuk Odesláno Listopad 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2009 jo, ale mam to opatchovany. hra jde z disku spustit, ale v prubehu hry mi to naise onu zminenou hlasku. a dal se proste nedostanu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
SSuk
když jsem si na Xko360 vypalil hru (potchnul v ppf3 a pak cez cloneCD vypalil), a chci ji nainstalovat na HDD, hodí mi to chybu:
Vyfocená chyba: http://s2.imgupload.cz/img/-/81884/eoWaE/DSC00142.JPG
Používám Verbatim DVD+DL
vypaluji rychlostí 2-4x
firm mam 1.50
Zkoušel jsem vyčistit DVDčka v mýdlové vodě. I když na nich není ani jeden škrábaneček, ani otisk prstu, pořád mi to házu onu chybu. Co s tím?
P.S.: slyšel jsem o Clean Disku. kde by se dal sehnat?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.