wenna.speedy Odesláno Listopad 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2009 potrebuju pomoct, se zjistenim firmware mechaniky. xbox jsem koupil flashnuty, ale netusim, jakej ixtreme je tam:(. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sasa.lohr Odesláno Listopad 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2009 tak napis tomu od koho si to kupoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wenna.speedy Odesláno Listopad 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2009 jina moznost neni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DarkTemplar Odesláno Listopad 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2009 Buď napíš , ako už písal .. Inak musíš dať mechaniku do PC .. Alebo sa to dá tak , že stiahneš wave 4 hru .. dáš ju do mechaniky .. pravdepodobne nepôjde .. napáliš activate.iso , keď ti hra pôjde , máš 1.6 .. Keď nie , tak 1.51 , alebo nižšie .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Listopad 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2009 Kazdy fw. ma datum vydania...takto sa da vylucit urcity fw. 23.12.2008 - 1.5 Zaciatok marca 2009 - 1.51 Polovica maja 2009 - 1.6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wenna.speedy Odesláno Listopad 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2009 jo to je mi jasny. kdyz budu mit starsi firmware nez 1.50, muzu patchnout hry na wave 4? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Listopad 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2009 http://console-forum.net/showthread.php?t=71122 tady mas navody a zaroven kere fw mozes patchovat :arrow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wenna.speedy Odesláno Listopad 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 vylucovaci metodou jsem zjistil 1.50. par dvd+r dl sice znicenejch, ale jinak to neslo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toluxik Odesláno Listopad 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2009 no jo no objeti musej bejt ja treba na 3x vypaloval gta iv kdys sem mnel poprve xko a nevedel jsem ani region tak poprve sem vypalil ntsc a ta nesla tak na podruhy pal ale nejakou spatnou verzi a na po 3 uz se povedlo :d Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 espézetka Odesláno Listopad 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2009 Napiš do microsoftu , určitě ti napíšou jakej FW máš a dají ti dokonce i nějakej bonus :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
wenna.speedy
potrebuju pomoct, se zjistenim firmware mechaniky. xbox jsem koupil flashnuty, ale netusim, jakej ixtreme je tam:(.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.