cuba86 Odesláno Listopad 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2009 Zdravíčko, řeším problém s PS3 zkoušel jsem připojit flashdisk USB 4GB i ext.HDD WD 320GB, ale ani jedno zařízení mi nebylo načtane..obje zařízení jsou zformátována na FAT32, ž si nevimm rady a propadám zoufalství, poradíte mi někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shadow222 Odesláno Listopad 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2009 Zdravíčko, řeším problém s PS3 zkoušel jsem připojit flashdisk USB 4GB i ext.HDD WD 320GB, ale ani jedno zařízení mi nebylo načtane..obje zařízení jsou zformátována na FAT32, ž si nevimm rady a propadám zoufalství, poradíte mi někdo? Vůbec se ti to nenačte nebo když na to klikneš napíše ti to že tam nejsou soubory? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jonny1619 Odesláno Listopad 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2009 Zkoušel jsi to ve všech USB portech? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Primátor3 Odesláno Listopad 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2009 jako ze se ti to v menu PS3 vubec neobjevi..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 cuba86 Odesláno Listopad 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2009 nn, at zapojim cokoliv tak v menu nepřibyde žádná ikona která by označovala že je tam něco na víc, zkoušel jsem i mob.telefon, který udajně jde taky propojit, ale taky nic, zkoušel jsem to v obou vstupech usb..prosím poraďte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jonny1619 Odesláno Listopad 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2009 Tak to se ti možná pokazilo něco na základní desce, podle mě teda určitě, protože jinak si to nedokážu vysvětlit. Reklamuj PS3 a máš to;). Je to na tobě, ale myslím si, že ty USB vstupy jsou hodně důležité. A nenapadá tě třeba něco, od jakého okamžiku přestali fungovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jonny Odesláno Listopad 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 a gamepad se ti nabíjí když ho napojíš do usb? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 cuba86 Odesláno Listopad 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2009 jj, game pad se nabíjí, i na flash disku se rozsvítí dioda ža je připojeno..ps3 mam skoro mněsíc, ale kvuli prac. vytížení jsem zkoušel všechny funkce teprv minulej týden a zjistil jsem to.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 asterix13 Odesláno Listopad 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2009 mam ten stejny problem mam ext. hdd A-DATA 320GB je to na dve USB ale ps3 to nebere hardisk normalne sviti ale v ps3 se ani neobjevi ze je neco pripojene nevite cim to je ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
cuba86
Zdravíčko, řeším problém s PS3 zkoušel jsem připojit flashdisk USB 4GB i ext.HDD WD 320GB, ale ani jedno zařízení mi nebylo načtane..obje zařízení jsou zformátována na FAT32, ž si nevimm rady a propadám zoufalství, poradíte mi někdo?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.