Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Instalace OS

playerPS

Otázka

Ahoj, mám Windows XP a chtěl bych si nainstalovat Windows 7.

Nevím ale jak mám smazat stávající OS,někde jsem četl že mám dát bootování z CD,ale nevím jak a jestli se XP smažou, a jestli když mám Místní disk C: a D: , tak jestli mi na D: zůstanou data.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

12 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Tak mám problém, stáhnul jsem si z MSDN Academy Windows 7 a při vložení CD to napíše chybu (odkaz), neví někdo co s tím mám dělat? Je to spatne stazene? Radsi se ptam, protoze to z toho MSDN stahuje hrozne pomalu.

http://img23.imageshack.us/img23/1028/chyba1.jpg

Odkaz ke komentáři

• 0

nejjednoduší je prostě si stáhnout w7, pak je vypálit jako img a při zapínání kompu vlézt do biosu (del, f11...nebo jakákoliv kláveska co ti tam píše) nastavíš si tam aby se ti bootval pc z mechaniky a ne z hdd a pak jen dáš save and quit. instalace je jak pro idioty, mačkáš akorát další, paj jen tam naformátuješ disk c kde máš starý windowsy a už jen čekáš. instalačka tě vede prostě jak za ručičku...nejsem si jistej ale myslim že to ani nemusíš bootvat ale dá se to nainstalovat rovnou už v naběhlym os. každopádně ten formát céčka doporučuju. stejně registry a programy budeš muset nainstalovat znova.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu