kazalite Odesláno Listopad 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2009 Dostala jsem dnes BAN, mám předplacený gold až do příštího roku. Dá se s tím něco dělat? Nedostanu taky BAN s jiným XBOXem. Díky za odpověď Kaza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SupiK™ Odesláno Listopad 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2009 Kup si novej Xbox a ban nedostanes, pokud ho zase neflashnes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CaseyCZ Odesláno Listopad 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2009 Dostala jsem dnes BAN, mám předplacený gold až do příštího roku. Dá se s tím něco dělat? Nedostanu taky BAN s jiným XBOXem. Díky za odpověďKaza co jsi hral ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kazalite Odesláno Listopad 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2009 No hraju všechno možný left 4 dead přes net, pak včera demo left 4 dead II, ale udělala jsem si active,iso a hrála hry, ale na jiným profilu a ne přes internet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Grolldir Odesláno Listopad 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2009 To je další zajímavý zjištění hrála jsi i COD MW2? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kazalite Odesláno Listopad 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2009 to jsem hrála taky i tekkena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 En3mY Odesláno Listopad 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2009 a urcite mas ban ? ukazuje ti to presne ten kod ? treba ti jen blbne net Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 robik1468624116 Odesláno Listopad 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2009 DOGG: Co to meles? "Pokud ho neflashnes" picovina. Staci nehrat hry pred vydanim. Za 3 riky jsem nemel problem. Ted jsem spustil podelane COD:MW2 a bylo to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kazalite Odesláno Listopad 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2009 no píše mi to nějakou hlášku - je tam napsáno banned Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Listopad 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2009 dnes si dostala ban? včera jsi byla online? nebo jsi víc dnů nebyla online a dnes jsi to zjistila? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kalexar Odesláno Listopad 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2009 To by mě teda zajímalo zdali to hrát teda nebo ne ...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gallic Odesláno Listopad 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2009 Ja jsem dostal banana us vcera ale myslim si ze to bylo za Ghostbusters presne nevim mel vijit dneska v EU v US vysel asi tak pred 3 nebo 2 mesicema nevim presne mam UK ucet tudis si myslim prave kvuli tyhle gamesce ale je mi divny ze davahj banany as tesne pred vydanim driv si toho asi nevsimaj.Ale pokut vim tak kazalite a tudiz i ja se ptam na to ze kdybych se ctel prihlasit stim samym uctem na jiny konzoli jestli bych se vubec pripojil. tady je dukaz http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=32694&r=se o exkluzivite tyhle gamesky takze bacha na to ko mate UK ucet a us ste ji hraly a je jedno ze byla region free. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Listopad 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2009 gallic určitě ne já hrál Ghostbusters v den vydání v US a jsem prozatím bez banu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JOE Odesláno Listopad 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2009 Já hrál Cod MW2 singl... a stejně jsem dostal Ban... ani nemám Gold učet jen si stahuju přes net dema... takže to se jako divím:-D:-D mazec mno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jartoo Odesláno Listopad 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2009 joe kdy jsi ho dostal, to mw2 myslim bude i me mrzet,.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dooky Odesláno Listopad 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2009 Já hrál Cod MW2 singl... a stejně jsem dostal Ban... ani nemám Gold učet jen si stahuju přes net dema... takže to se jako divím:-D:-D mazec mno Nj a to si jeste pamatuju jak asi pred tydnem jsem rikal ze bych si MW2 rad zahral ale ze se bojim protoze si myslim ze by na to mohli prijit i kdyz budu hrat bez netu.nekdo me presvedcoval ze je to blbost ze nemuzu dostat ban kdyz budu hrat bez net ale nastesti jsem to neudelal do toho 10.11 uz to vydrzim a nikdy nebudu hrat nic pred datem vydani a snad budu v pohode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Listopad 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2009 zajímavé, že většina lidí co má ban tak vidím v profilech COD6 apod :D nevím proč to sice děláte ale to jak si myslíte, že projíždění v abgx vás zachrání...tak jste na omylu..pro vaši zajímavost jsem nikdy nekontroloval ani jednu hru.......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PetraGTC Odesláno Listopad 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2009 On tu někdo řekl že si myslel že ho abqx zachrání před banem? asi ne že... a z tech co to maj za COD6 už vůbec ne.. holt smolík, nevědomost, neinformovanost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JuRaCZ Odesláno Listopad 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2009 Jak pise Dante, jste magori proste, ze chodite na live pred vydanim, to primo rikate ze chcete ban. Uz to zde bylo napsano tolikrat, ale lidi sou nepoucitelni. Jen to holt nehrajte a nestrkejte do xka pred vydanim a snizite pravdepodobnost banu na minimum. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 espézetka Odesláno Listopad 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2009 Jak pise Dante, jste magori proste, ze chodite na live pred vydanim, to primo rikate ze chcete ban. Uz to zde bylo napsano tolikrat, ale lidi sou nepoucitelni. Jen to holt nehrajte a nestrkejte do xka pred vydanim a snizite pravdepodobnost banu na minimum. Ban můžeš dostat i když nehraješ před vydáním ... :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GameEs Odesláno Listopad 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2009 "..a snizite pravdepodobnost banu na minimum." :dozey: zaměř se na to slovo minimum.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gallic Odesláno Listopad 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 gallic určitě ne já hrál Ghostbusters v den vydání v US a jsem prozatím bez banu Asi mas pravdu ale to ted teda nevim za co toho banana mam COD6 sem nehhral zatim jediny za co bych ho mohl dostat je ze sem na offline profilu spustil pres active iso cars race o rama ale zase se ptam skousel ste se nekdo pripojit na jiny konzoli jen vymenou HDD dostane ta konzole taky banana myslim ze tenhle topic byl zalozen prave touto otazkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Listopad 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 nn oni banují tu k onzoli co máš když dáš hdd a profil na další tak v poho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lojzik Odesláno Listopad 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 Také mám bána.. Nechal jsem se ukecat kámošema na COD 6, že prej to už pátého začli prodávat v UK, nyní toho opravdu lituji.. Vždycky jsem s principu nehrál hry dřív, než měly vyjít a jednou jsem to neudělal a bylo to.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lumxaster Odesláno Listopad 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 prostě nechápu lidi, co vytáhnou net... hrajou CoD 6 (to bych ještě pochopil) ale že potom zase ten net zapojí, a vlastně nejen že se pošle že tu hru hrály, ale taky třeba že udělali achievementy..... todle že jim nedojde... to musí být prostě *o*o*i...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SupiK™ Odesláno Listopad 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 Také mám bána.. Nechal jsem se ukecat kámošema na COD 6, že prej to už pátého začli prodávat v UK, nyní toho opravdu lituji.. Vždycky jsem s principu nehrál hry dřív, než měly vyjít a jednou jsem to neudělal a bylo to.. Tvi kamosi jsou svine :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kazalite
Dostala jsem dnes BAN, mám předplacený gold až do příštího roku. Dá se s tím něco dělat? Nedostanu taky BAN s jiným XBOXem. Díky za odpověď
Kaza
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
32 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.