Moderators romeno Odesláno Listopad 6, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2009 Je to tak vysel velmi jednoduchy program , kde staci opravdu jen par kliknuti a opatchujete si jakoukoliv hru na wawe video jake zrovna potrebujete . Dole je treba si vzdycky prepnout na anglictinu , kliknutim na vlajecku :) Program je velmi intuitivni a jednoduchy , myslim ze navodu neni ani treba . Ve zkratce , nahore vyberete iso , pak wawe na ktery chcete patchovat hru a jedete :) S opatchovanymi hrami na LIVE , opet radej na vlastni nebezpeci :) screen : Download : [b]http://czshare.com/998127/qIR8/360_Waves_Patcher_1.1_version_finale_.rar[/b] nebo http://uloz.to/3001018/360-waves-patcher-1.1-version-finale-.rar nebo jiz nainstalovana verze , staci rozbalit a spustit http://uloz.to/4835898/360wavespatcher.rar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomig Odesláno Listopad 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2009 No to jsem zvedavy, jestli to poslape... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Em3R Odesláno Listopad 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2009 jo a rome napiš si tam že určitě nevstupovat na livko bo idioti tu sou :? protože to asi mění video.iso a pfi.bin že ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thOma- Odesláno Listopad 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2009 uz sem na tenhle program narazil, ale jeste sem to nezkousel... vypada to zajimave uz to nekdo testoval? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomig Odesláno Listopad 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 Prave jsem to zkusil na Lips a jede to ;) Jednoduche jako facka a funkcni. Nevite nekdo, jestli tu hru muzu nainstalovat na disk ted? V tom by nemel byt problem, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kings Odesláno Listopad 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 Jo můžeš.. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
markys77 Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 cau zkousel sem opatchovat call of duty mw2 a nejak mi to nejde,dam opatchovat potom mi to ukaze at stahnu patch na iso ale porad mi to ukazuje no corect Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SSuk Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 kdyz si dam stahnout wae2, napise mi to: data are corrupted-. nemohl by tu nekdo upnout funkcni wawe soubory z tohoto programu? Diky moc, dam THX a 200 credits Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paja238 Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 kdyz si dam stahnout wae2, napise mi to: data are corrupted-.nemohl by tu nekdo upnout funkcni wawe soubory z tohoto programu? Diky moc, dam THX a 200 credits Tady je moje funkční verze. Stačí extrahovat složku a spustit aplikaci "360WavesPatcher" a dát UPDATE http://rapidshare.com/files/304159963/360WP.part1.rar http://rapidshare.com/files/304180425/360WP.part2.rar Heslo: paja238 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SSuk Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 pls, neslo by to na CZshare? nebo neco free? mam totiz sdilenou IP adresu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paja238 Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 pls, neslo by to na CZshare? nebo neco free? mam totiz sdilenou IP adresu jo klidne treba na edisk, dnes to ale nestihnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ojtisek Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 Tak jsem našel alespoň link na megaupload. Je to soubor, který nakopírujete do instalační složky programu, ovšem je to pouze wave 2. Netestoval jsem to. http://www.megaupload.com/?d=DJIWSC4G Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarioPham Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 Ahoj prosím poradte i tem zaostalejsim. MAm hru COD MW2 kdyz ji chcu spustit tak to pise ze disk nelze cist nebo neco takoveho. Tak mi poradte jak to mam spusitt. cetl sem tu nejake wawe3 wawe4 atd, a sem z toho zmateny. A nevim jakou mam verzi FW atd. Moc diky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdeněk Odesláno Listopad 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2009 vyzkoušeno ,konec trápení ,vše jede ok ,akorát nevím kde dát Update programu jak píše paja 238 , převod na wawe 2 je bez problémů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paja238 Odesláno Listopad 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2009 vyzkoušeno ,konec trápení ,vše jede ok ,akorát nevím kde dát Update programu jak píše paja 238 , převod na wawe 2 je bez problémů ten update ti tam naskočit nemusí ale když chceš nainstalovat nějakou starší verzi tak předtím musíš stáhnout update :tick: :) A tady je ten edisk: http://www.edisk.cz/stahni/97456/360WP.part1.rar_120MB.html http://www.edisk.cz/stahni/83496/360WP.part2.rar_78.82MB.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bitchy Odesláno Listopad 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2009 Super program zkousel jsem vsechny ruzne druhy patchu a zadny mi na GTA LCS nesel :) Tenhle program jede jak ma GTA funguje a patch trval asi minutu takze maximalni spokojenost :) Díííík když už mám ten ban aspon si muzu hrat jak se mi zachce :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thOma- Odesláno Listopad 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2009 Super program zkousel jsem vsechny ruzne druhy patchu a zadny mi na GTA LCS nesel :) Tenhle program jede jak ma GTA funguje a patch trval asi minutu takze maximalni spokojenost :) Díííík když už mám ten ban aspon si muzu hrat jak se mi zachce :) GTA LCS? (Liberty City Stories?) To je na Xbox? Jestli jo tak kde? :D asi myslis GTA EFLC (Episodes from Liberty City), ale oprav me jestli se pletu... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Listopad 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2009 ne je to tak lcs neni spletl se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bitchy Odesláno Listopad 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2009 JJ ja tomu tak rikam sorry :) Myslim EFLC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
melias Odesláno Listopad 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2009 Hele, já když použiju tenhle prográmek a udělám tu změnu na wawe 3, tak to ISO mi prostě nejde vypálit na DVD. používám DVD decrypter i Clone CD a nejde to ani v jednom. může mi někdo poradit, kde by mohla být chybka? THX :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hustokozlik Odesláno Listopad 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2009 musis napsat treba co ti to napise za chybu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bitchy Odesláno Listopad 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2009 Pocitam ze soubor .dvd mas taky vid? A jestli jo tak popis chybu nejak vic :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
melias Odesláno Listopad 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2009 jojo,soubor DVD mám taky. chybu mi to žádnou nevyhodí, jen to prostě vůbec nezačne vypalovat. napadlo mě, jestli to nemůže být DVDčkem, tak jsem na to zkusil vypálit jinou hru. vypalovat to začalo,ale v 50 procentech konec...jiný doma nemám, tak na zítřek koupím a zkusím to ještě jednou. Ale používám DVD+DL verbatim a nikdy problém nebyl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzkys Odesláno Listopad 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2009 Potvrzuju perfektní funkčnost tohoto prográmku. GTA: Episodes from Liberty City patchnuté na wave3 a funguje perfektně. Díky za program. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hustokozlik Odesláno Listopad 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2009 jojo,soubor DVD mám taky. chybu mi to žádnou nevyhodí, jen to prostě vůbec nezačne vypalovat. napadlo mě, jestli to nemůže být DVDčkem, tak jsem na to zkusil vypálit jinou hru. vypalovat to začalo,ale v 50 procentech konec...jiný doma nemám, tak na zítřek koupím a zkusím to ještě jednou. Ale používám DVD+DL verbatim a nikdy problém nebyl... u toho prvniho soubor.dvd muze byt spatne napsany(spatny layer atd....) u toho druheho nedal si tam 4.7GB??:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.