pepaX Odesláno Květen 10, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 10, 2011 Vypalu na stolnim PC - pioneer DVR111L. Zkoušel jsem v praci NEC ale to mi hodilo nějakou chybu při finalizaci 2x. Dnes jsem koupil další Verbatimy a rovnou i mechaniku Sony AD5260S a porat mi nejde zpustit nic z novějšich her co vypálim (Dace Central, Kinect sports, Joy Ride). Když tam vrazim flešku s updatem napiše to E71 error. Dal jsem to tam i na CD a napsalo to že už tam update 12625 už mám. Asi je to nějaký zakletý :( a budu si muset koupit origo. Jde vzít nejnovější update DB zpět? Citovat
toro Odesláno Květen 10, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 10, 2011 Vypalu na stolnim PC - pioneer DVR111L. Zkoušel jsem v praci NEC ale to mi hodilo nějakou chybu při finalizaci 2x. Dnes jsem koupil další Verbatimy a rovnou i mechaniku Sony AD5260S a porat mi nejde zpustit nic z novějšich her co vypálim (Dace Central, Kinect sports, Joy Ride). Když tam vrazim flešku s updatem napiše to E71 error. Dal jsem to tam i na CD a napsalo to že už tam update 12625 už mám. Asi je to nějaký zakletý :( a budu si muset koupit origo. Jde vzít nejnovější update DB zpět? Tak to se divím , že i z nové ti to nejde . Jedině si zkusit vypůjčit funkční DVD od někoho . Update DB zpět nejde . Citovat
pepaX Odesláno Květen 13, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 13, 2011 Tak už jsem na to přišel :) sice po několika zničených DVD ale zas dřív než jsem si nechal přeflashovat mechaniku. Hry co jsem vypaloval jsem nejdříve zkontroloval v ABGX 1.0.5 pak jsem je patchnul z Wave 8-9 na Wave 4 a nakonec vypálil v IMGBurn. Jo a taky v novej mechanice. Po několika pokusech, bych řekl, že hry Wawe 9 na CFW 1.61 nepoběží a je třeba je patchnout ve 360WavesPatcheru. Takhle mi to funguje. Díky za cené rady na tomto foru :)) Citovat
tomask Odesláno Květen 20, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 20, 2011 Ahoj.. Mam problem ktery uz se tady mozna vyskytl,ale nenasel jsem ho vyreseny.. Mam flashnutou konzoli (nevim verzi flashe) a drive jsem patchoval pomoci ppf-o-matic3 a nic vic - vse bezelo v pohode.. Ted hry s wave 11 timto programkem prohnat nejdou. Je potreba jen pomoci 360waveatcher snizit wave na nizis (wave 2 nebo 3) ? Diky moc Citovat
Dungeonmaster Odesláno Květen 20, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 20, 2011 Zdravim bude mi fungovat kdyz patchnu treba mortal kombat co mam WAVE 11 v agbx na level 3 a potom prevedu na WAVE 3? pac mam starsi flash pojede ta hra normalne? diky Citovat
toro Odesláno Květen 20, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 20, 2011 Ahoj.. Mam problem ktery uz se tady mozna vyskytl,ale nenasel jsem ho vyreseny.. Mam flashnutou konzoli (nevim verzi flashe) a drive jsem patchoval pomoci ppf-o-matic3 a nic vic - vse bezelo v pohode.. Ted hry s wave 11 timto programkem prohnat nejdou. Je potreba jen pomoci 360waveatcher snizit wave na nizis (wave 2 nebo 3) ? Diky moc Podle toho na jakou wave jsi to patchoval dříve , tak teď znova . Pokud nevíš , tak klidně na wave 2 - nic tím nezkazíš a mělo by to jít . Citovat
toro Odesláno Květen 20, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 20, 2011 Zdravim bude mi fungovat kdyz patchnu treba mortal kombat co mam WAVE 11 v agbx na level 3 a potom prevedu na WAVE 3? pac mam starsi flash pojede ta hra normalne? diky Podle toho jak starý máš flash . Patchoval jsi už někdy dříve hry na nižší wave ? Jestli jsi nepatchoval třeba z wave 6 na nižší , tak ani teď nemusíš . Citovat
Dungeonmaster Odesláno Květen 20, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 20, 2011 jo patchoval jsem z 6 na 3 musel jsem jinak ta hra nesla tak ze by to melo fungovat kdyz patchnu wave 11 na 3? Citovat
dezo Odesláno Červenec 9, 2011 Nahlásit Odesláno Červenec 9, 2011 Ahoj, sem pomerne zacatecnik, ale neco jsem si uz u vypalovani a patchovani precet :) Mam problem, mam flash LT 1.9 a zkousim duke nukem forever a AS:Brotherhood AS ma wave 9 a duke nukem 11, oboji mi neslo bez snizeni wave a duke nukem mi nejde ani po snizeni wave z 11 na 2, AS jsem radsi nezkousel, pac si nechci znicit 4. DVD... :) Ani jedno mi nenacte DVD, nevite co delam spatne? Citovat
toro Odesláno Červenec 9, 2011 Nahlásit Odesláno Červenec 9, 2011 Když máš FW flashe LT 1.9 , tak se už nic na nižší wave nepatchuje ! ASSASSIN CREED BROTHERHOD ale musíš opatchovat AP25 v ABGX nastavením autofix na level 3 . Pokud ti to ale nejde spustit , tak příčina může být jinde . Buď špatná vypalovačka a nebo opotřebovaná mechanika xboxu . Citovat
dezo Odesláno Červenec 9, 2011 Nahlásit Odesláno Červenec 9, 2011 Takze mi uz u vsech her jen staci abgxkem patchovat na lvl 3 a SSv2? edit: Tak nevim co delam spatne, ale prohnal sem abgxkem GTA IV a ani to mi nejde, nenacte mi to DVD, mam tam jen "open tray". A pritom Mafia 2 a Burnout sem ani abgxkem neprohanel a jdou mi v pohode. Citovat
toro Odesláno Červenec 9, 2011 Nahlásit Odesláno Červenec 9, 2011 Takze mi uz u vsech her jen staci abgxkem patchovat na lvl 3 a SSv2?edit: Tak nevim co delam spatne, ale prohnal sem abgxkem GTA IV a ani to mi nejde, nenacte mi to DVD, mam tam jen "open tray". A pritom Mafia 2 a Burnout sem ani abgxkem neprohanel a jdou mi v pohode. Je to jak jsem ti psal - buď už horší vypalovačka ( napiš , jestli pálíš na ntb , nebo stolním PC a jak je stará ) a nebo už opotřebovaná mechanika . Co je to za xbox - jak je starý a instalovaly se hry na HDD ? Citovat
dezo Odesláno Červenec 9, 2011 Nahlásit Odesláno Červenec 9, 2011 Palim na ntb ktery uz mam tri roky, ale porizovaci cena byla asi 35k :) Xbox mam cca dva dny, je koupeny, ale co sem tak vykoukal, tak je to Jasper, takze to bude asi spis tou vypalovackou, pokud teda postup delam spravne. Citovat
toro Odesláno Červenec 9, 2011 Nahlásit Odesláno Červenec 9, 2011 Ntb jsou na vypalování horší , než stolní PC . Pokud by jsi měl možnost pálit na stolním tak raději vypaluj na něm . Na ceně ntb nezáleží jde o to jaká je tam vypalovačka a ty moc dobré v ntb nejsou . Nejlepší je LG - jestli máš třeba OPTIARC ,tak jsem se setkal z vypalovačkou v ntb jen půl roku starém na prd . Máš k tomu xboxu HDD ? Postup děláš správně , když ti některé hry jdou . Citovat
dezo Odesláno Červenec 9, 2011 Nahlásit Odesláno Červenec 9, 2011 Jj, HDD mam 20GB. no mam tu stolni komp, ale to je naka stara vykopavka. edit: tak v ntb mam Optiarc Citovat
toro Odesláno Červenec 9, 2011 Nahlásit Odesláno Červenec 9, 2011 Tak je to snad jasný . Do toho PC si kup novou vypalovačku ( nejraději LG ) - přijde tě na necelých 500 Kč . Vyplatí se ti to - budeš mít po problémech a budeš moci vypalovat na levné DVD za 13 Kč : http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=10514500600000010N0&Search=dvd maxell&SearchType=1 Já na ně vypaluji bez problémů už dva roky . Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.