skolni.flakac Odesláno Listopad 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2009 Zdravím Nevíte někdo kde bych sehnal jen HDD? Takovej, kterej bych jen nacvaknul na kabely a jel? Stačila by i 20GB verze. Ostatní věci mám. Jen ten disk chybí. Pomožte prosím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JanisXP Odesláno Listopad 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2009 Jeden bych ti mohl prodat. Je to original 20GB. Kolik bys nabidnul? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 skolni.flakac Odesláno Listopad 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 zájem mám, ale vážně nevím jak se to pohybuje? Tak 200 - 300 ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Em3R Odesláno Listopad 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 špatná sekce -> má to být v sekci Xbox 360 Koupím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 skolni.flakac Odesláno Listopad 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 no ne to ne. já se jen ptal kde to můžu sehnat :) myslel jsem třeba i na netu nebo tak :) tohle byla jen jedna možnost :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 skolni.flakac Odesláno Listopad 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 nevíte nikdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
skolni.flakac
Zdravím Nevíte někdo kde bych sehnal jen HDD? Takovej, kterej bych jen nacvaknul na kabely a jel? Stačila by i 20GB verze. Ostatní věci mám. Jen ten disk chybí. Pomožte prosím.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.