Deniszek Odesláno Listopad 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2009 Zdravím , jen sem sem chtěl zeptat jak mám updatnout na 3.0 ( Mám JB 2.2 a potřebpval bych JB 3.0 ) , díky všem za odpovědi . :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Listopad 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2009 Updatni rovnou na 3.1.2 pomocí iTunes a pak JB přes blackra1n. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Deniszek Odesláno Listopad 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2009 jen sem se chtěl ještě zeptat , když to updatnu .... všechny data v Iphone se smažou ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Listopad 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2009 Jop, zálohuj si vše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Deniszek
Zdravím , jen sem sem chtěl zeptat jak mám updatnout na 3.0 ( Mám JB 2.2 a potřebpval bych JB 3.0 ) , díky všem za odpovědi . :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.