Daneczek1468622742 Odesláno Listopad 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 Zdar mam takovej problemek ... sehnal jsem si CoD ktere vyzaduje wave 4, xbox jsem nechaval preflashovat cca pred 2 mesici a nerad bych vyhazoval dalsi penize za opetovny flash. Stahl jsem si proto program ktery dokaze predelat wave,nicmene pri predelani me to stale nejde a chtel jsem se zeptat zda to muze byt tim, ze tam vkladam patch v14-15.ppf kdyz mam FW 1.6. Diky za rady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dooky Odesláno Listopad 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 na wave 4 hry kdyz mas fw 1.6 tak ti staci aktivacni iso disk nicmene modern warfare2 ti nedoporucuju hrat pokud nechces dostat ban na live jeste to totiz nevyslo pockej do 10.11 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daneczek1468622742 Odesláno Listopad 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 na wave 4 hry kdyz mas fw 1.6 tak ti staci aktivacni iso disk nicmene modern warfare2 ti nedoporucuju hrat pokud nechces dostat ban na live jeste to totiz nevyslo pockej do 10.11 Aktivacni ISO disk? O co jde? Hraju jen offline. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dooky Odesláno Listopad 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 Aktivacni ISO disk? O co jde? Hraju jen offline. http://console-forum.net/showthread.php?t=71122 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Listopad 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 Aktivacni ISO disk? O co jde? Hraju jen offline. A je to jedno jestli hraješ offline, nebo online.Plno lidí hrálo taky ,,jenom" offline a ban dostal, možná právě kvůli CoD :?...jak chceš, tvoje volba, tvoje riziko ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dooky Odesláno Listopad 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 A je to jedno jestli hraješ offline, nebo online.Plno lidí hrálo taky ,,jenom" offline a ban dostal, možná právě kvůli CoD :?...jak chceš, tvoje volba, tvoje riziko ;) pokud tim ze hraje offline mysli to ze vubec nema xbox pripojenej k netu a nidky ho pripojovat nebude tak je v pohode...ale pokud tim mysli to ze kdyz hraje tak vytahne kabel z xboxu a pak ho zase zapoji tak ban muze v pohode dostat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daneczek1468622742 Odesláno Listopad 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 A je to jedno jestli hraješ offline, nebo online.Plno lidí hrálo taky ,,jenom" offline a ban dostal, možná právě kvůli CoD :?...jak chceš, tvoje volba, tvoje riziko ;) V pripade ze nemam zapojeny kabel na konzoli tak jak bych mohl dostat ban? nebo ono se to uchovava nekde v pameti xboxu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daneczek1468622742 Odesláno Listopad 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 http://console-forum.net/showthread.php?t=71122 Uz jsem to docetl cele .. beru otazku z5. (: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dooky Odesláno Listopad 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 Uz jsem to docetl cele .. beru otazku z5. (: vypalis iso activate na DL dvd das ho do xboxu pockas az se nacte ale nepoustis ho!potom ho vynadas das do xboxu hru s wave4 ochranou a uz ti pude hrat..takhle to musis udelat pri kazdym spusteni hry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Listopad 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 Ano to se uchová, takže pokud chceš někdy v budoucnu připojit Xbox k netu, tak si raději počkej.Jinak sry, že sem to napoprvé špatně pochopil :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daneczek1468622742 Odesláno Listopad 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 vypalis iso activate na DL dvd das ho do xboxu pockas az se nacte ale nepoustis ho!potom ho vynadas das do xboxu hru s wave4 ochranou a uz ti pude hrat..takhle to musis udelat pri kazdym spusteni hry Supr,moc diky .. jseste posledni vec ... koukam na navod k vypaleni toho disku ale nemuzu v ImgBurnu najit "Change book type" viz. obrazek zde: http://i38.tinypic.com/2dsmetv.png Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Listopad 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 stahni novejsi verzi asi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Listopad 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 lepší je vypálit activate.iso přes clone cd ... tam stači jen prostě vypálit ten iso soubor LOCK ... ptejte v topicu tomu určenému Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts