Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

wave 4 pro FW 1.6

Recommended Posts

Zdar mam takovej problemek ... sehnal jsem si CoD ktere vyzaduje wave 4, xbox jsem nechaval preflashovat cca pred 2 mesici a nerad bych vyhazoval dalsi penize za opetovny flash.

Stahl jsem si proto program ktery dokaze predelat wave,nicmene pri predelani me to stale nejde a chtel jsem se zeptat zda to muze byt tim, ze tam vkladam patch v14-15.ppf kdyz mam FW 1.6.

Diky za rady.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A je to jedno jestli hraješ offline, nebo online.Plno lidí hrálo taky ,,jenom" offline a ban dostal, možná právě kvůli CoD :?...jak chceš, tvoje volba, tvoje riziko ;)

pokud tim ze hraje offline mysli to ze vubec nema xbox pripojenej k netu a nidky ho pripojovat nebude tak je v pohode...ale pokud tim mysli to ze kdyz hraje tak vytahne kabel z xboxu a pak ho zase zapoji tak ban muze v pohode dostat

Odkaz ke komentáři

A je to jedno jestli hraješ offline, nebo online.Plno lidí hrálo taky ,,jenom" offline a ban dostal, možná právě kvůli CoD :?...jak chceš, tvoje volba, tvoje riziko ;)

V pripade ze nemam zapojeny kabel na konzoli tak jak bych mohl dostat ban? nebo ono se to uchovava nekde v pameti xboxu?

Odkaz ke komentáři

vypalis iso activate na DL dvd das ho do xboxu pockas az se nacte ale nepoustis ho!potom ho vynadas das do xboxu hru s wave4 ochranou a uz ti pude hrat..takhle to musis udelat pri kazdym spusteni hry

Supr,moc diky .. jseste posledni vec ... koukam na navod k vypaleni toho disku ale nemuzu v ImgBurnu najit "Change book type" viz. obrazek zde:

http://i38.tinypic.com/2dsmetv.png

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu