netix Odesláno Listopad 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 Čau...zase zkouším dělat nějakou hudbu ale nemám žádnej program takže sme zase skončil u FL studia a opět mám ten samej problém....nevim jak mám udělat ten song....v "PAT" si to udělám a de to slyšet ale když to uložim je to jedna sekunda....a v "SONG" nejde slyšet ani hovno....poradí mi někdo kdo pracuje s FL studiem ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Listopad 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 Napiš uživateli ste78, ten by ti mohl poradit;). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Listopad 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 Napiš tomuto borocvi na ICQ 194394477,je to blázen umí v tom programu všechno a rád ti poradí pošle i nějaký samply a tak dále :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 musis si ty paterny naskladat za sebe v patern editoru kdyz udelas jeden patern tak se ti ulozi jako pisnicka jen ten jeden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.