netix Odesláno Listopad 7, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 7, 2009 Čau...zase zkouším dělat nějakou hudbu ale nemám žádnej program takže sme zase skončil u FL studia a opět mám ten samej problém....nevim jak mám udělat ten song....v "PAT" si to udělám a de to slyšet ale když to uložim je to jedna sekunda....a v "SONG" nejde slyšet ani hovno....poradí mi někdo kdo pracuje s FL studiem ? Citovat
Jonny1619 Odesláno Listopad 7, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 7, 2009 Napiš uživateli ste78, ten by ti mohl poradit;). Citovat
Mrkej_Na_Drat Odesláno Listopad 7, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 7, 2009 Napiš tomuto borocvi na ICQ 194394477,je to blázen umí v tom programu všechno a rád ti poradí pošle i nějaký samply a tak dále :) Citovat
LOPO_X Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 8, 2009 musis si ty paterny naskladat za sebe v patern editoru kdyz udelas jeden patern tak se ti ulozi jako pisnicka jen ten jeden Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.