Malarkky Odesláno Listopad 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 Ahoj, jsem trochu zmateny.. u nekterych her je poznamka wave 3 u nekterych wave 4, co to vlastne znamena? a co musim mit aby mi wave 3/4 hry fungovaly? a co s fw? musim mit 1.6 aby mi sly nove hry? jak ho mam kdyztak updatovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jartoo Odesláno Listopad 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 to tady vsechno najdes, 3/4 je jen starsi a novejsi verze ochrany, FW potrebujes samozrejme nejradeji to posledjedni, jinak tady jsou navody jak to vyresit ( activation iso, patch na wave3)..jen hledej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Palcak_cz Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 Wave 3 - Když si hru stáhneš tak ju stačí projet v abgx a vypalit Wave 4 - Pokud maš FW 1.6 tak si stahni activate.iso a nebo si hry patchuj, ja osobně hry patchuju... Tady maš návod http://console-forum.net/showthread.php?t=71122 EDIT: Bud activate.iso nebo patch... jinak to nepojede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Malarkky Odesláno Listopad 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 Wave 3 - Když si hru stáhneš tak ju stačí projet v abgx a vypalitWave 4 - Pokud maš FW 1.6 tak si stahni activate.iso a nebo si hry patchuj, ja osobně hry patchuju... Tady maš návod http://console-forum.net/showthread.php?t=71122 A kdyz si nestahnu activate.iso nebo neopatchuju tak mi hra nepujde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 ne wave 4 ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Malarkky
Ahoj, jsem trochu zmateny.. u nekterych her je poznamka wave 3 u nekterych wave 4, co to vlastne znamena? a co musim mit aby mi wave 3/4 hry fungovaly? a co s fw? musim mit 1.6 aby mi sly nove hry? jak ho mam kdyztak updatovat?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.